![]() |
kako si pobrisao, uninstall ili ono ručno pa registriju?
|
Re: Nuendo 4 loudanje Vst-ova
Uninstall, pa pustio onaj 1-Click Maintenance iz TuneUp Utilities i to je to... Naravno rucno pobriso sve sto je ostalo u Program Files
Pozdrav! |
Quote:
|
Ide to normalno na jacim masinama.
Npr. kod mene na I5, 8 GB rama, na Win 7 64 bita, waves 7 i more pluginsa otvara za tren. :wink: |
definitivno nije do snage mašine, samo čitaj pažljivije pre nego postuješ.
|
Quote:
Pih, amater... :rotfl: :rotfl: :rotfl: (salim se naravno !) |
Odkud znas da sam amater, bas si vidovit, il to zakljucujes po broju postova??
U odnosu na pomenutu konfiguraciju, meni je i5 i ovih 8 gb rama dosta jaca masina, jer sam i sam do skora imao taj dual core p4 3,4ghz 2gb rama i znam kako se ponasala masina. Trillian, Omnisphere je dizao ali u prazno bez opterecenja CPU, waves otvarao sporo, doduse dok sam bio na xp, ali sada pri opterecenju projekta, ne mari za njih puno a i waves 7 samo proleti. Sto ste vi pojedini sa rumskog tako negostoljubivi, odmah ko pcelice napadate, hahahaha :rotfl::rotfl: Arthure, naravno da sam procitao-tema je sporo dizanje vst i waves 7. I dalje mislim da je do compa. pozzz |
Nije mi namera da napada (letim, zujim niti serem med :)) - al ako sam dobro
ispratio prichu malo mi je nemoguce da svi imaju iste mashine i isti problem... Plus Quote:
Meni pet dana radi kako treba a onda shestog krene da smara sa uchitavanjem (jednom) zati nastavi da radi normalno do nekog sledeceg dana "D"... Pa s obzirom da imao razlichit hardver + OS (u nekim sluchajevima) ;) Za neki drugi komp tvoje mishljenje skroz na mestu al u ovom sluchaju mislim da nema veze sa tim... sa chime ima, stvarno ne znam... Ja reinstalirah sve pa cu da vidim dal ce opet da krene da smara :) |
Quote:
( smajliji su trebali da razvedre čitavu stvar... ) A sad, kad već ne shvataš šalu - šta da ti kažem... A i jebeš forum, kad moram da napišem da se šalim ! |
Nista tako ne smara, kao ucitavanje Waves-ovih plugin-ova u Nuendo :banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:52 AM. |