![]() |
Re: Android duplo br?i od iPhonea
da iphone5 ce imati u sebi novi A5 procesor, koji je sada izbacen u ipad2 ..
Najvece oruzje kod apple je optimizacija os-a sa hardverom .. evo ti primer.. dok sam imao najjaci model HTC DesireHD .. word ili pdf fajl je ucitavao jako sporo.. i pri scrollu je seckao .. a ako je neki duzi pdf od par stotina strana.. i ne pomisljaj da otvoris sa bilo kojim HTCom .. a na IP4 , sve jednostavno leti .. ne osecam .. u momentu se sve otvara i sve savrseno ide .. a pri tom.. specifikacija je ista.. 1Ghz procesor .. HTC u memoriji i jaci .. ali nista.. Shvatas o cemu ti pricam? to je samo jedan primer, a u svemu je tako veruj mi .. Jedina mana po meni je ios koji je ogranicen. i bez jailbreaka ne moze prici ni symbianu :) ali sa JB .. ubija na mestu .. mozes bukvalno sve, da i ne pomislis na racunar.. a imas i telefon ako zatreba :wink: :rotfl: |
Ma sve je to super kod Apple-a i retina displej,dizajn,kvalitet izrade,apps,ios ceo ALI khm koliko to kosta :) ??8-)
Sve to vredi 500 evra a ne 800 ili koliko vec kostaju :wink: ... |
e to je vec druga prica ..
i sa druge strane, najbolji laptop za win7 kosta 1200 eur.. a macbook pro 2200 eur .. da li vredi ?? vecito pitanje :) |
Ne znam, imam desire hd i nisam imao problem sa velikim pdf fajlovima, ko ima problem, neka ubaci drugi rom i neka overklokuje i resen problem.
Da je iphone bolje optimizovan, u to ne sumnjam, cekamo novi os za android pa cemo da vidimo kako je napredovao. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Citiracu Engadget vest kad je najavljen iPhone 4. Mogu da iskopam i deo iz Apple keynotea gde se isto to pominje.
Quote:
evo i keynote. 37. minut je prica o tome. http://www.youtube.com/watch?v=i3GuZkyInqU |
|
najbolji telefon je nokia 1100 made in bochum!!!
|
Quote:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 03:16 AM. |