![]() |
Re: M-AUDIO Audiophile 2496
ukljuci slusalice u kartu, i uradi sve opet, i proveri da li ima zvuk.
|
Ovo sa winam-pom bi moralo da proradi, bez obizra shta je podesheno za primarnu kraticu u sistemu...
Pa dolazimo do glupog pitanja: da li si ti te zvuchnike ukljuchio kako treba? |
Naravno da sam ukljucio kako treba...Kad uključim zvučnike u onboard zvučnu,sve radi kako treba...
Ranije sam imao neke 5.1 zvučnike koje sam kačio na m-audio,i radio mi je samo jedan zvučnik(ALI JE RADIO!)...Sad kad sam kupio ove microlab,ne radi :cry: |
mo?da si kupio ćorak?
|
Pa mo?da :/
A ako je neki hardweski problem,jel mo?e to negde da se popravi? |
1 Attachment(s)
Pogledaj jel ti dobro pode?ena sama kartica:
-monitor/mixer tab: jesu li svi regleri podignuti (meni se znalo destiti iz nekog razloga da se regler na output-u spuste, obično ako neki program "pukne") -patchbay/router tab: H/W out 1/2 (krajnje lijeva kolona) da ti je prebačeno na monitor mixer , a H/W out s/pdif (krajnje desna kolona) da ti je na wavout s/pdif |
Ja imam novi drajver,pa mi ovo izgleda drugacije...Naravno da sam probao sve to,i opet ne radi :mad:
|
Proradio je samo levi zvucnik :shock:
|
Probaj da prikacis neki DVD player ili neki Mp3 player na te mikro lab zvucnike, tako ces proveriti da li su oni u pitanju...Treba ti kabel mala stereo banana koja ide npr u mp3 player, a sa druge strane dva činča. Ili ako spajas dvd sa obe strane po dva činča.
|
Ustanovio sam da je problem bio u konverteru(koji prebacuje 3.5mm u cinc) :banghead:
Sad se radi kako treba 8-) Hvala svima na pomoci!!! |
All times are GMT +1. The time now is 02:21 PM. |