Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   VCC Virtual Console Collection (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37223)

player 17-03-2011 10:06 AM

Re: VCC Virtual Console Collection

Quote:

Originally Posted by jerryrain (Post 301813)
Ok ali ja sam rekao od ovih sto si ti nabrojao...
To su sve velike prodavnice koje zabole da krse americke zakone i lazno deklarisu robu za pisljivih $50...

Bzvz sam ih pobrojao, to je prvo sto mi je palo na pamet :) .
Uvek nesto moze da se iscacka :) i nisu bas njima ni $50 toliko " pisljivi"....50 ovde,50 tamo....

Jan 17-03-2011 11:39 AM

Quote:

Originally Posted by player (Post 301812)
"gift"!

To ne pije vodu, prijatelj iz Svajcarske, inace clan foruma, poslao mi je Peluso PK47kapsulu kao gift i na carini su je otvorili i tacno je procenili na 200 franaka koliko kosta i naterali me da platim 55E.

player 17-03-2011 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 301819)
To ne pije vodu, prijatelj iz Svajcarske, inace clan foruma, poslao mi je Peluso PK47kapsulu kao gift i na carini su je otvorili i tacno je procenili na 200 franaka koliko kosta i naterali me da platim 55E.

heh,pije pije..."gift" ali moras da stavis neku vrednost.Ovako poklon bez vrdnosti normalno da ih zaintrigira sta je.Stalno tako saljem i nikad nista nije otvarano,naravno manje stavrcice.Prosli mesec sam poslao dva kompleta zica za violinu jos neke sitnce..ukupno sa postarinom $150-160 i sve bilo ok:)
cak sam jednom poslao cini mi se neki "Line 6" interface ili tako nesto...sve uredno :)

jerryrain 17-03-2011 02:54 PM

nije isto kada salje fizicko lice (ti) i pravno lice (internet prodavnica)...
To sto ti je proslo vrednost od $150 je jer si imao srece ali sigurno nije pojava koja se redovno javlja kod nase carine...

btw. sad je mislim do 45eur se ne placa carina, bez obzira da li je fizicko ili pravno lice posiljaoc...a do skoro je bilo, do 20eur ako salje fizicko lice a ako salje pravno onda su carinili sve..

player 17-03-2011 03:02 PM

Quote:

Originally Posted by jerryrain (Post 301828)
nije isto kada salje fizicko lice (ti) i pravno lice (internet prodavnica)...
To sto ti je proslo vrednost od $150 je jer si imao srece ali sigurno nije pojava koja se redovno javlja kod nase carine...

hehe.... Onda sam ja imao srece jedno 50-60 puta :).... mislim....svaki put .
Maaa....ok je.

jerryrain 17-03-2011 03:13 PM

dobro ajde u pravu si, a nas koje je carina drala i koji pouzdano znaju da velike prodavncie (pa cak i veliki ebay prodavci) ne deklarisu NIKADA manje vrednosti jer je protivzakonito , mi smo veverice...

player 17-03-2011 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by jerryrain (Post 301831)
dobro ajde u pravu si, a nas koje je carina drala i koji pouzdano znaju da velike prodavncie (pa cak i veliki ebay prodavci) ne deklarisu NIKADA manje vrednosti jer je protivzakonito , mi smo veverice...

...zapeo velike pa velike......a ti nadjes manju pa ne budes veverica :)
Ili.... platis.

jerryrain 17-03-2011 05:08 PM

ne, to sam rekao ironicno samo nisi skapirao.. daleko od toga da sam veverica ali zato vrlo dobro znam o cemu pricam..

player 17-03-2011 05:12 PM

Quote:

Originally Posted by jerryrain (Post 301841)
ne, to sam rekao ironicno samo nisi skapirao.. daleko od toga da sam veverica ali zato vrlo dobro znam o cemu pricam..

ok.

dadson 20-10-2011 09:30 AM

Ako je neko zainteresovan za novi Slate Digital VCC Module - RC Tube po cijeni od 50$ uključujući iLok2 evo ga ovdje http://www.slatedigital.com/shop/home.php?cat=249

Ova ponuda sa uključenim iLok2 vrijedi ograničen period.

All times are GMT +1. The time now is 02:18 PM.