![]() |
Re: Tc level-pilot
Quote:
Nisam mislio na tebe da mistifikujes, nego na kompletan zaljucak priche... 40% razlike je nemoguce u bilo kom slucaju ispravnog hardwarea.... a da postoje jeftinije i skuplje sprave, to je valjda i normalno |
OFF cekaj, polako, ti si se odmah uvatio za level pilot, a ja nisam ni tvrdio da je on u pitanju. U pitanju je bio jedan neispravan kabl (otkrivena mistifikacija:da:) , pa eto ja sam cuo tih 30-40% pa nebih valjda napamet i bezveze rekao, cuje se brate, a nisam znao sta je. Mada sam Bogy-ja vrlo dobro razumeo i slazem se da od jeftinih stvari mozes svasta da ocekujes, ali....jeste...zato sam i uzeo...lep ki' slika upisa'ta :rotfl:....nije sto je moj :D!! Ma bre i da je on bio u pitanju rekao bih da ne valja nema veze sto ga imam !!!!
|
Pa nesrecni TC je naslov:)
|
Ma i on sigurno malo menja zvuk, ne bas u nekoj velikoj meri da mozes primetiti na prvo slusanje, mi mozda ne cujemo to, mozda i zbog neke neadekvatne opreme (vrhunske) pa kao velimo 'ma jok super je'....medjutim.....to sigurno ljudi koji se bave time u dobro opremljenom studiu cuju i znaju...!!!
|
Quote:
|
Ok, ok :wink:, mislio sam na Bogy-jevu pricu u sustini ja mu verujem !!!
|
Quote:
|
:rotfl::grin::beer:
|
Ne znam sto se smejes, verovatno me nisi skontao. Postujem Bogijevo znanje i rad na forumu i van njega, milion puta mi je covek pomogao....
Samo, na pocetku price od 40%promene sam replicirao, sve ostalo je ok.... Naravno da TC pilot nije sprava za nekog ko ima ATC ili sta znam koje monitore, ali za nas sa prosecnim nearfieldima ne vidim problem da ga koristimo UZ ISPRAVNE KABLOVE! |
Ma ok sve, nego dodjosmo do price 'ja mu verujem' 'pa i ja mu verujam' i... stadosmo...i sta onda :)...malo mi to bilo :grin:, a sto se tice level pilota sve je ok sto si rekao naravno uz ispravne kablove :wink:, sto kod mene u pocetku nije bio slucaj ! Poz...!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 03:23 AM. |