![]() |
Re: Fab Filter Limiter
Quote:
ipak toplo preporucujem pro-L, jako je dobar pogotovo kad se tezi glasnom snimku. Treba se bas potruditi da zvuci zgazeno |
Evo, probao sam, i prvi utisak je da razlika u odnosu na Mackie-ev plug uopste nije velika, iako se radi o vec prilicno matorom plug-u. (Mackie koji koristim ima par godina...)
Fab je nesto "meksi", kulturniji plug, dok je Final mix "tvrd", mozda pljaviji, sto mi vise odgovara u ovom momentu jer obicno radim neki pop-rock fazon... Radi se o nijansama... Prednost Fab-a je sto moze do preko 20db pojacanja, dok Final mix ima samo +10, mada mi je to i vise nego dovoljno, ali sta znas... Sjajan je i dizajn! U svakom slucaju zadrzavam Fab, mislim da cu ga koristiti, jer je stvarno jedan od retkih koji spada u klasu onih koji dobro rade, dobro za moj ukus, hvala na preporuci za ovaj odlican plug..! :thumbsup: |
odlican je plugin, ali je zeznuto sto mozes da preteras :D
|
Upravo sam nasao gde mi radi posao. Posle Mackieta...! Taman dotegao i "zaoblio" ono sto je divljak uradio... 2db... Ali najboljih 2 db...:D
Pro C je isto vrlo,vrlo..! Taman lepo ,lagano na dobosh... |
idi na advanced opcije dole levo, i stavi Punchy mode.. ja ga samo tako teram, i lomi na mrtvo
|
Ja probao ali Oxford mi i dalje bolje radi :S
|
Quote:
|
bogme meni oxford ume da pumpa onako, glupo, televizijski.. tipa gitare koje su same na uvodu padnu za 3-4dB kad počne pesma.. ne uvek, al uvek koristih isti setup i svašta se nešto dešavalo
|
Quote:
|
cudno, meni jako dobro radi, nema greske
|
All times are GMT +1. The time now is 07:06 AM. |