![]() |
Re: Sensation White in Belgrade
Pa da je skupo za Srbiju jeste, to ne sporim :rolleyes: ..Ja sam se isto razmisljao i bio sam u fazonu jeb* mater jeste skupo toliko dati za jednu noc.Ali sam onda kasnije pomislio pa jedna Shakira je kostala oko 3100 din valja a verujem da je koncert trajao oko 1:30-2:00ch max i izvalio da onda ovo i nije tako skupo.
Zagrevanje je pocelo u 14:00h ispred Arene a Sensation White je poceo od 22:00 pa je trajao sve do 6:00.I onda kad na to dodas i scenografiju, rasvetu i sve ostalo propratno--> onda se i isplati jer ipak Sensation White je svetski dogadjaj a greota propustiti kad su u Bg-u :). Mada i dalje stoji da su jaki sa cenama. To je skoro 1/3 necije plate nazalost :banghead: |
Htedoh da kupim kartu samo zbog SvD, no kad sam danas chuo set, dobro je shto nisam...
A shto se tiche vizualizacije i dozivljaja ne sumnjam da je bilo simpa. |
<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/IcP-8tqOtC0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Samo da pokazem malo ljudima kako je bilo na otvaranju :-)) |
Čuo sam od jedne moje prijateljice-klijentice, da je bilo super.
?irok raspon glazbe, za svakog pone?to:) |
|
|
Slazem se da se tako nesto nije smelo desiti :rolleyes::da: ...
|
Ljudi jedno pitanje koje me muci :) ...
Na 1:40 mozete cuti glas naratora. Zanima me jel moze nekako softverski da se dobije taj glas.Jedino sto mi pada na pamet jeste pitch mada nije mu spusten pitch glasa ... ANy ideas ??:confused::) |
eq+kompresija + sidechain i ono najvaznije "debeo" naratorski glas ... samo da zavrsi izborna kampanja ovde u makedoniji pa cu poslati nekoliko primera ...
|
Mislis sidechain zbog muzike u pozadini koja ide da bi se spustio nivo muzike dok on prica ili ... ?
|
All times are GMT +1. The time now is 02:02 AM. |