![]() |
Re: Tape saturacija plugovi
Eto i ja da dam +++ za soundtoys. Od kako ih imam stalno ih koristim. Decapitator mi se toliko svidio da nisam ni probao neke ostale saturatore koje su mi ljudi hvalili.
|
Meni se isto jako svidja Decapitator (ili kako se vec pise), i takodje mi se svidja URS Saturation, koristim sve to stalno :D
Nalozio sam se da uzmem da uzmem UAD Quad i Studera za njega, al pak sad razmisljam nesto drugo, dal da to zaboravim i da uzmem recimo Lake People konvertor za te pare, ili pak neki mikrofon ili dva :D Ili od kud znam |
e tube tape warmer je bas ok plugic
|
Quote:
...ko ona reklama za Vanish... :D Soundtoys je vrlo! Delay lepo radi...ima neki smek... |
Quote:
|
Quote:
Ne, nego stara reklama. 'Od kad nosim kosmodisk mene ledja vise ne bole':D |
Soundtoys Decapitator definitivno odlicno radi,manje vise na svemu,mada malo opreza nije na odmet jer po meni,lako se pretera.Nomad Factory E Tube/Tape Warmer lepo se ponasa sa gudacima i drvenim duvacima,bas dodje ko' slag na tortu,ali na bubnjevima mi i nije bog zna sta.Ono na sta bih skrenuo paznju je Samplitude Magix am-track.Nenametljiv ,a ipak se cuje da "nesto radi".Preporucujem,pa ko ima nek' proba.
|
Quote:
Radio je hommage Motown zvuku ali se nije trudio pa je odradio 90% posla sa pluginovima?!?! Svaka čast, to je pravi producent i prava referenca.:rolleyes: Nisu pluginovi toliko dobri da je sve drugo besmisleno nego ti nema? vi?e pravog posla niti volje kao ni ja pa je sve besmisleno. Koliko sam uspio vidjeti ti si hardware prodao tek sada a ja sam sav svoj hardware rasprodao jo? prije 3 godine vidjev?i ?to se događa i kud sve to vodi, da ljudima s kojima radim vi?e ni?ta ne znači jel 480 ili je Rverb. Tape saturator pluginovi su samo nova runda samozavaravanja. Mislim, koristim i ja URS saturation ali nema tu neke velike koristi. Vrlo sam blizu prelaska natrag na analogni mikser. Najgori analogni mikser ikad napravljen zvuči bolje od najboljeg plugina. Imao sam i najgore i najbolje i od analogije i digitalije. No contest |
Quote:
:thumbsup: |
Quote:
Nje da nisu uopste koristili outboard, ali tip je lepo rekao da nema poente traziti pratsre mikrofone i efekte itd..jer su sve te pesme snimane u raznim studijima u raznimm vremenima i da treba koristiti sta se ima. Drgo - morali su da rede u studiju u Svajcarskoj jer je blizu Collinsove kuce !! Kad si u godinama i to je vazno. Uzmi procitaj ceo intervju, vrlo korisno...ima dosta dobrih informacija, a onda uzmi i poslusaj snimke da vidis koliko su uspeli u svemu (razvalili!!) Sve je hibrid (70% plugd 30% hardware), ali bitan je rezultat.. PS i puno su radili i miksali u mono !! jedna od stvari http://www.youtube.com/watch?v=RX61F...eature=related na ovoj strani ima skoro ceo album http://www.youtube.com/watch?v=LqVmC...eature=related PAPA WAS A ROLLINGSTONE - kida !!! autenticno 100 % PS - a ako uskoro bude moguce raditi sve na telefonu, resicu se i velikog kompjutera !!! |
All times are GMT +1. The time now is 02:24 PM. |