![]() |
Verovatno svaki vlasnik po jedan mail :) :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Re: Scope 64 bit
na onaj standardni register@soniccore...
|
Quote:
sad ozbiljno pitanje za iskusne korisnike scop platforme: dobio sam aktivacioni key file za 5.0 medjutim nikad nisam uspeo da aktiviram softver u 32 bit.(stalno mi je prijavljivao eror 00xx) Pre 4 dana sam ponovo poslao zahtev za registraciju hardvera na gore pomenuti mail i nista mi nisu odgovorili. Pitanje je Da li postoji nacin da se pokrene hardver u 64bit Win 7 a da se ne mora platiti 159? za scope 5.1 i plugove koji mi nisu potrebni. U stvari meni treba driver da bi mi C5 prepoznao hardver. |
Quote:
|
Odresio kesu i platio 129€ verziju 5.1, cekao nedelju dana da se smiluju i posalju reg key.....poslali... i sad ide problem... nakon instalacije C5 i scope 5.1 naravno sve to u Win7 64bit (jer je to i bio razlog odresivanja kese) pocinje s...nje. javlja se pucketanje na svim nivoima latencije od 2-24ms 44.1-96KHz. Uradio ponovnu instalaciju Win7 64bit ponovo instalirao scope 5.1 i ponovo isto s..nje. Ima li neko resenje
|
Ajde razumeo bih ljubav prema nekom sistemu.. ali koji radi kako treba. i onda hoces da platis da imas pa koliko god kostalo ..
Ali ne mogu da razumem da placate nesto sto nikad nije radilo kako treba (drajveri) i sto nikad se ni u istoriji ni ubuducnosti nece placati(drajveri opet :))a otkud ideja da to moze sada da radi i ni manje ni vise nego na novom OSu .. i placate drajvere Ne da im ne bi platio .. vec bih odavno zamenio sistem i nacin rada Pucketanje ce mozda i popraviti u nekom update-u, koji ces morati da platis 50tak eura:banghead: |
Quote:
|
@Ivan +1
Niko ne naplacuje drajvere osim Scope sto je najblaze receno bezobrazno, odavno sam radio na Scope (2002-2003) i zamenio to prvom prilikom. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:23 AM. |