![]() |
Re: Kupovina preko ebay-a?
Quote:
|
Quote:
U principu - najbolje ga je zaobici ako mozes. To za feedback - najbolje je ako ima vise od 50 ili 100 transakcija (ima puno radnji koje rade preko eBaya),.. Da li si citao komentare koje ljudi postave u feeback sekciji? Tu moze iz jednog ili dva komentara da se nauci / otkrije mnogo...vidis sta je prodao, itd...ako je napravio te komentare nedostupnim, odmah - oprez! itd... ima ih raznih....nije samo ebay...ljudi i na obicnim oglasima prodaju sarenu lazu! |
Ljudi,hvala vam puno,mnogo ste mi pomogli. Ako budem dalje imao neka potpitanja u vezi ovoga ili neceg slicnog javljam se ovamo :)
Pozdravljam vas !!! |
s
|
Quote:
Zna li neko sta se desava? Da li su provalili ovu nasu foru, ili je nesto drugo u pitanju?:banghead: |
`bes zemlju koja Bosne nema!!! :D
Ja ne znam da li moze biti u pitanju onaj broj koji PayPal salje na tvoj racun koji provjeris u banci i ukucas kad se registrujes! Cini mi se da taj broj istekne nakon nekog vremena! Provjeri! www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
Quote:
|
Quote:
TO JE TO!!! Promenio sam Registration address (u "My Account" - "eBay addresses") tako da bude ista kao u PayPal ("reg. address") i uspeo sam da izvrsim uplatu bez problema. Za svaki slucaj, kontaktirao sam naknadno prodavca i rekao mu da kao shipping address stavi moju pravu adresu (bez "Bosnia and herzzegovina") puRe, hvala VELIKO na pomoci:beer::beer::beer::beer::beer::beer: |
mali off topik... al ide na rachun priche...
Hilarious eBay Strike Back! http://www.youtube.com/watch?v=1raqBWV9Jcw |
Ja sam jucer narucio kod 5 razlicitih sellera razlicite foto opreme. Da vidimo sto kaze nasa carina.
Btw naplatili mi cca 140 kn carine i poreza za dvije maijce iz USA. Bezveze. Nisam mislio da bi gnjavili za tako malu vrijednost... |
All times are GMT +1. The time now is 04:16 AM. |