![]() |
Re: sinhronizacija audia iz različitih izvora
Quote:
Kolo: E jebo ga ti Boki...! :D |
Probaj da prebacis snimak na drugi komp sa audio karticom i da klokujes oba kompijutera, ali tako da ti prvi bude master. Jos bolje ako imas externi clock....
|
jeeel? SI ovo pokušavao sa uspehom ili čisto daješ ideju ? Nije mi mali posao da se iscimam oko toga, pa mi treba makar jedna potvrda uspeha :/
|
Potvrda uspeha je da se sam potrudis i vidis da li radi...kod mene je radilo, doduse live snimak, ali razlicite frekvencije, 88,2 i 192khz...eto ako sam ti olaksao zivot, drago mi je
|
različite frekvencije na različite snimače koji nisu u sinkU? sorry što smaram, samo me ovo podosta muči
|
Quote:
evo ja sam probao zdravoseljački usnimiti u real timeu trake iz zooma u projekt i...radi! Neznam ?ta bi reko na to..... |
au
moram ondak probati što pre |
Quote:
Meni nikad nije pošlo za rukom da stignem dalje od prihvatljivog sinhroniteta za zamenu zvuka ispod video slike. Svi pokušaji da fajlovi sviraju zajedno su bili neuspešni poput Athurovih (neprihvatljivi problemi sa fazama, etc.). Ali super što ti je upalilo. Samo ipak bolje nemoj drugi put tako da radiš. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:25 AM. |