Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=137)
-   -   Single sa Detoxa - Dr.Dre feat. Akon i Snoop - Kush (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35856)

zarcok 12-12-2010 11:25 PM

Re: Single sa Detoxa - Dr.Dre feat. Akon i Snoop - Kush

roll up wait da minut let me put some kush up in it...
kida pesma,kida spot (jer bolje nisam ocekivao) i da ja sam ona jakna od snoop doga...

DzoniPFC 12-12-2010 11:37 PM

Belcima, narocito balkancima/evropljanima se svaka rep pesma svidja. narocito kad je Dre i Snoop na traci. :rolleyes:

Jan 12-12-2010 11:41 PM

Ne znam da li se ja tripujem, ne bih da komentarisem pesmu, klasik je, ali sto se samog sound-a tice, imam utisak da nije tako "big" kao sto su stare Dreove "ploche" bile, a narocito ne kao prethodni album s pocetka 2000. ili kad vec beshe ...

Ngino 13-12-2010 02:34 AM

Mtv white trash hit al ih boli patka, moze im se! :da:
A valjda bi bilo korektno osmekati i album prije svega!

alavuk 13-12-2010 09:35 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 293676)
Ne znam da li se ja tripujem, ne bih da komentarisem pesmu, klasik je, ali sto se samog sound-a tice, imam utisak da nije tako "big" kao sto su stare Dreove "ploche" bile, a narocito ne kao prethodni album s pocetka 2000. ili kad vec beshe ...

a mozda je to i nezvanicni kraj loudness war-u , ako se secas the chronic je tad zapoceo (ne svesno) loudness war u hiphop-u vec davne 92-e godine

zarcok 13-12-2010 07:46 PM

Quote:

Originally Posted by DzoniPFC (Post 293674)
Belcima, narocito balkancima/evropljanima se svaka rep pesma svidja. narocito kad je Dre i Snoop na traci. :rolleyes:

nikako...al ova pesma je keva, jedna od boljih u poslednje vreme :)

Jan 14-12-2010 05:22 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 293687)
a mozda je to i nezvanicni kraj loudness war-u , ako se secas the chronic je tad zapoceo (ne svesno) loudness war u hiphop-u vec davne 92-e godine

Nigga what?:D
Ova pesma je jos "napumpanija" od Chronic-a.
Znaci nasao sam na gearslutz-u link ka master verziji pesme, ako se dobro secam nekih -8.5 RMS je cele pesme, sto znaci da je najglasnijim delovima jos glasnija

alavuk 14-12-2010 08:40 AM

ujeeee ... znam da chronic (originalni cd) uopste nisam mogao da slusam koliko je bio glasan na nekoj normalnoj glasnoci (zamisli!)

DzoniPFC 14-12-2010 08:58 AM

Quote:

Originally Posted by zarcok (Post 293710)
nikako...al ova pesma je keva, jedna od boljih u poslednje vreme :)

Bolja od aktuelnih "hitova" jeste ali ne toliko dobra da opravda 5+ godina rada na albumu.

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 293749)
ujeeee ... znam da chronic (originalni cd) uopste nisam mogao da slusam koliko je bio glasan na nekoj normalnoj glasnoci (zamisli!)

Da li si slusao original press izdanje ili digital remastered izdanje?

Sve jedno album (original chronic 92) je snimljen skroz analogno tako da malo glasnoce ne skodi.
Vecina izdanja iz 90tih nije ni blizu kao sada po pitanju glasnoce.

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 293743)
Nigga what?
Ova pesma je jos "napumpanija" od Chronic-a.
Znaci nasao sam na gearslutz-u link ka master verziji pesme, ako se dobro secam nekih -8.5 RMS je cele pesme, sto znaci da je najglasnijim delovima jos glasnija

Pusti spot:
http://www.youtube.com/watch?v=BuJDaOVz2qY
Audio uopste ne ulazi u CRVENO.
zvanicna masterovana verzija ulazi, ali ne toliko kao 99% izdanja iz 20XX godine.

HeatMan 14-12-2010 01:37 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 293749)

remastered verzija zakucava previshe. bash je neprijatno jer nije miksan album za takav master.. secam se da sam obrisao odmah sa diska i trazio original na pirate bayu

verovatno mislish na 2001, tu je pobedio u loudness ratu, realno. dobosh koji kuca toliko da ne mozesh da se ne shtrecnesh svaki put ako slushash na slushkama

All times are GMT +1. The time now is 07:18 AM.