![]() |
Re: Softver za izradu D'n'B, BreakBeat ritmova?
@DaBear: Poslusah ovo...jako zanimljivo...
P.S. - ne bih desetak softverskih resenja...nego radim sa 2 dosta dugo, pa rekoh da ubacim jos jedan u glavu :rolleyes: @mp303, Dzoni PFC, cAAc: Upravo skidam preporucen softver. Hvala svima na korisnim predlozima i komentarima |
Reason sa dobrom bibliotekom radi MEGA posao za D & B, Techno itd,,
SVE IMA sto treba ! Ali treba zasukati rukave , citati i gledati (ima brdo korisnih videa na webu..) i cackati ! Analize tipa: "zasto njegovih 5 kanala zvuce bolje nego mojih 25 kanala?" su jako korisne... Dokazano je da 90% korisnika softwera koristi manje od 10% njegovih mogucnosti...:ups: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pozz :D |
Quote:
Ja znam da lepo isecem / izeditujem samplove iliti zvukove (sto sa ploca, sto sa CD-a, ili proberem neke gotove biblioteke).. poredjam to na klavijaturu (u nekom sampleru), i...okidam,,progrmiram ritam. posle malo izpomeras ili kvantizujes i to je to ! opcija B..poslidas loopove, poredjas opet po klavijaturi i ...okidas! Posle dodas neke cinele odozgo ili sta vec treba...i gotovo (jos brze) |
...smorio si me, ali svejedno hvala...nema potrebe da napadas toliko...:shock:
|
Jbte, DaBear te krsti a ti prdis ...:rotfl:
|
Naravno ne...moje postovanje, ali imam utisak da misli da sam postavio post zbog lenjosti...naravno da cu primeniti date komentare u praksi...nema potrebe da ti krstis 2. put :D
|
Quote:
Samo sam ti rekao kako ja to radim..i sto je u biti sustina drum programminga. |
All times are GMT +1. The time now is 05:21 PM. |