![]() |
Re: 16-Bit vs 24-Bit za synth snimanje?
Quote:
Quote:
Da, preampi se krecu od 50 do 5 'iljada evra... Pa ti biraj...:D |
Ma Vasa je rekao klju?nu re?enicu koja me je lepo podsetila na ono ?to ve? znam - vidi se da ?ovek ume sa narodom :D
Ali hvala svakako na pomo?i - imao sam u planu da uzmem onaj Behringerov UMA25 (neverovatno ?ta su sve spakovali u 8000din! ?ak dobije? i slu?alice i mikrofon za Skype :D) po?to za sada uglavnom koristim novije sprave pa sam mislio da ?e mi njegovih 16-Bita biti dovoljno po?to bih ?isto da organizujem neke ku?ne uslove za korektno snimanje syntheva bez ikakvih pretenzija da napravim od toga project studio ili ne?to sli?no. Ali... kako vidim, sve mi se ?ini da je izgleda bolje da kupim firewire PCI slot i povu?em iz prodaje ovaj PRESONUS Firebox ?to imam :D ?to se ti?e preampa... hmm... ?ta bih konkretno dobio prilikom snimanja syntheva sa njima osim ?uvene "topline"? :) ?alu na stranu, trenutno koristim Triton i ?esto se de?ava da neke trake prosto potonu u mixu (ne?to agresivnija rock svirka je u pitanju) pa me zanima da li bi preamp re?io taj problem ili je ne?to drugo u pitanju? Svakako, uvek se mogu poja?ati trake, ali nemam ni?ta protiv da ostanu pozadi samo da se ?uju dok su pozadi a ne da nestaju. PS - mo?da ne bi bilo lo?e da se otvori jedna sticky tema za blic pitanja i odgovore? |
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
I pod pretpostavkom da se sve editovalo, obrnulo i rough mixovalo, koji bi preamp bio dobar za skromni (da ne ka?emo budget) po?etak? :)
|
Najmanje neki joemeek ili presonus...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 07:47 PM. |