![]() |
Re: pomoc za SAE
Pfff...
Pokusava da me podmiti sa dva-tri piva.... .....c,c,c,.... ...mmmm.... ...a koja piva?:ups: |
Pa sad, de ajde...
Domaće, domaće. Bolje je od londonskog (čitaj ovo u sebi da ne ne čuje DaBear). Nego vidim ja da Diviner sve ovo prati iz prikrajka, džaba meni podmićivanje. Diviner može i tebi dva tri piva, al za londonca NEMA. |
Da, ovaj, Alek, skroz si u pravu, jeste, potpuno te podrzavam...!
(jelen,moze crno nikshicko) :da: |
Pa toooo,tooo.
E sad, još da se ubaci horsko pevanje (tekst od Big-a dobar,dobar) i onda Diviner nema kud, mora da rebne članarinu. p.s. Nego kako se namesti ovo je 13. Reply, pa će ovo da bude kao u onoj reklami, samo pivo. |
Quote:
6.984 članova X 1.000 dinara = 6.984.000 RSD = 65.176 EUR (na dana?nji dan, za efektivu, dodu?e bez poreza :wink:). Za te pare već mo?e da se osnuje SOPSTVENA ?kola (početni zakup prostora, par radnih stanica, neko mikserče i pone?to mikrofona i outboarda) :D Ako me razume? :) Iskreno se nadam da me niko neće razumeti :) Pozdrav, Vasa |
vasa vecito praktican covek :)))
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
I jos sami sebi podelimo diplome...! :D |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Proradio Awacs, nema ?ta i odma počeo da gura klipove pod točkove moje ideje.
Razmi?ljam, gde li mi je broj mobilnog od onog ?efa na bateriju sa praćkama specijalizovanog za ove letačke sprave pa da mi pripomogne. Inače ovaj će da mi uni?ti koncept načisto, njemu da nestane gorivo neće, on zna tajnu za perpetuum mobile. |
All times are GMT +1. The time now is 06:22 PM. |