Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108)
-   -   Koji Di BOX (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35447)

Bockie 14-10-2010 12:42 PM

Re: Koji Di BOX

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 288723)
da ne otvaram novu temu.... ima li ovaj Klark link out? Ja sam u fazi kupovine, i dvoumim se izmedju ovoga i Radiala sa Jensen trafoom..... sta je bolja varijanta (cene su tu negde).... ?

Ima, to je onaj sa druge strane u sredini. Dakle XLR i jack su balanced linked input, a onaj u sredini (sto nigde ne pise sta je) je link out za bass amp + imas sa prve strane XLR balanced mic level out...

OFF 14-10-2010 12:53 PM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 288727)
Uzmi Radial

Hocu:wink: Aktivni ili pasivni? kao neko najuniverzalnije resenje...

MUzzY 16-10-2010 12:26 AM

Ako hoces gitaru da snimas moja preporuka je Studio Projcets VTB1 V Series. FET i Lampa pa biras sta hoces. Nije DI box vec je mic preamp ali ne da lepo radi sa gitarom nego nemam reci!

Zeroo 16-10-2010 12:56 AM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 288819)
Ako hoces gitaru da snimas moja preporuka je Studio Projcets VTB1 V Series. FET i Lampa pa biras sta hoces. Nije DI box vec je mic preamp ali ne da lepo radi sa gitarom nego nemam reci!

Ja imam taj preamp al prvenstveno me interesuje kao sto sam naveo snimanje "Bas gitare".Da li neko moze konkretno da predlozi neku spravu.

MUzzY 16-10-2010 01:52 AM

A sta je problem sa tim preampom? Prebaci ga na FET mod i udri.

Zeroo 16-10-2010 01:57 AM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 288826)
A sta je problem sa tim preampom? Prebaci ga na FET mod i udri.

Pa veruj mi da nisam ni probao a mislim kao Di box je bolja sprava za tu namenu.Hvala ti na savetu sutra cu da probam bas me interesuje sta cu dobiti sa njim.

dvuckovic 16-10-2010 04:00 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 288733)
Hocu:wink: Aktivni ili pasivni? kao neko najuniverzalnije resenje...

Koji god, samo skuplju seriju sa Jensenima.

MUzzY 16-10-2010 10:35 AM

Quote:

Originally Posted by Zeroo (Post 288829)
Pa veruj mi da nisam ni probao a mislim kao Di box je bolja sprava za tu namenu.Hvala ti na savetu sutra cu da probam bas me interesuje sta cu dobiti sa njim.

Probaj. Lampa, recimo, meni doda bas ono sto fali svakom eksperimentu sa simulatorima (tu neku toplinu pa cak i dubinu, mozda tripujem :D) Ne znam koju bas gitaru koristis ali FET preamp ce ti dati jasnji ton za nize registre. Msilim, probaj maka mu stara imas pot kojim biras pa vidi :D

LAMPASH 17-10-2010 01:04 PM

@Zeroo
A zasto ne bi uzeo Line6 Toneport ux2,imas instrument(gitarski) ulaz,mic preamp i odlicne simulacije gitarske opreme i mic preampova,a i nije skup(oko 100 jura).To bi ti zavrsilo posao.Imas ga u Artistu.

Zeroo 19-10-2010 12:14 AM

Quote:

Originally Posted by LAMPASH (Post 288944)
@Zeroo
A zasto ne bi uzeo Line6 Toneport ux2,imas instrument(gitarski) ulaz,mic preamp i odlicne simulacije gitarske opreme i mic preampova,a i nije skup(oko 100 jura).To bi ti zavrsilo posao.Imas ga u Artistu.

Imao sam Line6 XT Live a sad imam Digitech GSP 1101 koji je dobra sprava samo se treba muski potruditi oko njega.Prvenstveno me interesuje snimanje BAS gitare,sto bolje a sto je moguce jevtinije.

All times are GMT +1. The time now is 02:35 AM.