![]() |
Re: Semetralni rad "Muzicki studio". Help
Quote:
|
au... :rolleyes:
pozdrav bogi |
Quote:
Mislio da mi pise u profilu...anyway, mail: malimiserasplakao@gmail.com |
... dobro ja osobno nigdje ne vidim taj email u tvom profilu, sad je verovatno več prekasno, poslao bih ti inače jedan rad na tu temu, ?teta.
... ali ionako je tako najbolje pa da se malo i sam potrudi?:) |
Nije kasno:D...salji...u Ponedeljak trebam predati u podne..ima jos vremena, taman da iskombinujem to tvoje i ovo moje sto napisah :rolleyes:
|
Prodjoh ispit...6 ali nema veze...semestralni rad mi ima "samo" 8 strana, a treba izmedju 10 i 15 str. da bude...mogu ga do petka ponovo predati. NLP...pomazi...salji to...ne znam sta da jos napisem,a da ne izgleda nabacano, posto profesor nije mutav i videce da sam otaljao posao:confused:...jedino da im nacrtam nesto slobodnom rukom na jos 2 strane :rolleyes:
|
da ti je profesor video avater sigurno bi ti zalepio keca ko vrata:rotfl:
|
Od svih ludorija na topicu, meni je u biti najinteresantnije sto si ti samo rekao da je seminarski na temu "Muzicki studio". To moze znacit da moze biti o provodjenju struje kroz muzicki studio, o integralnim djelovima opreme, o akustici u studiju, pa i esej na temu "Kako sam se osjecao kad sam dosao u muzicki studio". Produzio ti je covjek rok za 5 dana, sad napisi ljudski.
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Monroe...ovo treba da pisem za predmet "Digitalne Multimedije 2", a predmet veze nema sa zvukom sem sto se radi malo Sound Forge...profesor mi je izasao u susret posto sam sa AVT smer (Audio i video tehnologije...VISER skola...Visoka skola elektrotehnike i racunarstva (p.s- eto odgovora mom Vasi :grin:)), pa da m izadje u susret da pisem o necemu sto mi nije strano kao ovo sto ucim na ovom predmetu (silom prilika sam uzeo DM2, iako nisam imao DM1 u prvoj, posto mi je jedan predmet ukinut) tipa Flash animacije, Dreamweaver i deo ima veze sa vektorskom grafikom i stampom. Iako profan nema puno veze sa ovim, ima dosta profesora saradnika, pa ako bi palo nekom pod ruku neko lupetanje s moje strane ne bi valjalo :da:. Cela stvar oko teme jeste ispala komicna, ali sto se teme tice uzeo sam par grana i tako napisao "rad". Poceo sa malim uvodom, velicina soba, delovi studija, preko izolacije i konstrukcije (gradj. materijal, sta za koju primenu staviti), ventilacija i izolacije buke iz instalacija, potom prostorna akustika i akustika malih prostorija itd, itd..realno lenj sam...:(...zato pitah ako neko nesto ima gotovo...nemam motivaciju da se trudim za profesora i predmet koji nema veze sa tim, a opet moze neko drugi procitati pa da naje**m :rolleyes:. Eto opet sve okrenuste na salu i segu...trebao bi da postoji deo foruma za viceve i sale :)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:31 AM. |