![]() |
Re: nismo skoro .. Slu?alice
Da samo sto posle duze upotrebe istih mozes odmah da se prijavis za slusni aparat(istog dizajna i skoro istog oblika sa odabranom frekvencom koju ces jedino cuti):banghead:
Poznato je da ceo sistem koji posedujemo obostrano ne trpi direktan podrazaj te su i zbog toga smisljene slusalice(klasican oblik) da ne bi direktnim zvucnim i vazdusnim talasom vrsili preveliki pritisak na bubnu opnu - pa volja vam kako i sta - usi sa vase i potrosna su roba. AKG K701 i Sennheiser HD 800 - otvorene Sennheiser HD 280pro ili HD25SP(jeftinije) Ultrasone PRO serija. |
Quote:
|
Upravo si me zainteresovao.. nisam ih probao.
|
ajdmo se držati teme, dakle AKG i to isključivo što je zatvorenije moguće. Ove 240 su semi-closed, što dakle, čini mi se na pije vodu. Da, pričam o bubnjarima i acc.gitaristima koji ne mogu da ubodu vola ako im metronom ne prži grlo iznutra kroz slušni kanal.
|
|
Quote:
Pa , da 240-ke ce urlati i overi ce pokupiti "ping, poing"... ...mmm... ...Znam da su nje-sra, ali obican K-44 radi posao. Mislim, hebi ga, sad bih ja opet rekao DT770 je "legendaran" za bubnjare i totalno zatvoren i ubitacno glasan, ali insistiras na AKG... A ovo, eto , ja radio sa K-44, i to super radi, a i dobro je sto su dzabe tipa 2 'iljade i kusur dindzi,pa ih oprzis i udri... ...kupis o'ma 5 pari i isplati se da ih posle snimanja bacis... Nema tu nekog sounda,ali je glasno! Mislim da ih i ovaj bubnjar iz Van Gogh-a nosi na koncertima... |
akg 142 bez pogovora :D
|
Znam da sam jednom probavao usporedno vecinu poznatijih modela i te hd-25 su imale brutalni punch, masaza mozga...ne znam kakva je kvaliteta zvuka ali mi se cine za metronom bubnjaru savrsene.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM. |