![]() |
Re: A sad nesto novo?! - Beogradska Skola Zvuka
Quote:
Joj, vikendi su za druge aktivnosti:(. Svakako cemo biti u kontaktu, pricacu sa mojima iz skole, mogu i oni da me posalju na usavrsavanje:wink: |
http://www.beogradskaskolazvuka.com/...apeimage_9.png
zasto ljudi vole da kace tudje slike na sajt. taman sam se obradovo da je nesto novo u pitanju, kad ono cecin studio, koji nema ni jedan outboard hardware u rack-u... :banghead: |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
btw, ako kliknes na 'tehnika' link, imas fotki studija, tako da nema greske... ...polako, nemoj da udaras glavom u zid, bolece te :). A slikicu cu da javnem da sklone, da ne bi bilo 'zabluda' ... :wink: |
evo ga TC, to ima u studiju. izvinjenje od tima BSZ na 'neumesnoj fotografiji'.
|
.... E, sad videh ovo...:D
Sta da kazem, osim - cestitam, samo napred!!!:) Sa cenjenim kolegom Bitch-om nisam imao prilike da saradjujem, ali sam cuo rezultate njegovog rada i pohvale kolega kojim verujem. Cto se Cileta tice, sa njim sam se baaaas naradio i mogu reci samo sve najbolje o profesionalnosti i strucnosti. I da se cela ekipa svela samo na navedenu dvojicu ocekivao bih odlicne rezultate, mada vidim i da je ostatak ekipe za respekt. Takodje, poznavajuci gorenavedene, siguran sam da ce i programi i sertifikati biti i dobro osmisljeni i imati tezinu... Konacno nesto ozbiljno...:da: |
svaka chast na shkoli!
samo napred :) |
+1
sve najbolje :) |
Goran Radinović mi je poznat lik, ovde u Loznici je jako cenjen kao instrumentalista jo? "od malih nogu". Ne znam ga lično, ali ako o nekome dvadeset godina slu?a? samo pohvale u svakom pogledu, onda mora da je u pitanju izuzetan čovek i muzičar.
|
Prijemni ispit za prvi krug polaznika je sad u petak - 19.11, u podne, Neznanog Junaka 45
Vidimo se :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:02 PM. |