![]() |
Re: Chris Lord Alge apeluje da se bojkotuju krakovani plugovi
nema šta propasti, svi pluginovi ovog sveta koji su nam potrebni, već su napisani i crackovani. Što se mene tiče, Waves može sutra da crkne.
|
Quote:
I znas sta.. To sebi ponavljam vec 10 godina :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
pa (OD)kad su Prince i bb king javno podrzavali p****eriju jos pre 15 godina!
iz ko zna kojih cudnih razloga???? nije puno toga a mozda i takoreci nista u jebenom novcu, kratak je zivot - minor earth major sky Quote:
|
nece muzicki biz nikad propasti, samo je sve dobilo nove dimenzije, a nova ravnoteza ce se sigurno pronaci
|
Tako je Everlast,a uostalom....
ko nas tjera da kupujemo original koji je preskup,a i pun je bug-ova? Kupih ni reaktor,cubase vst 32 stari i padao mi komp zbog samih cubase-ovih efekata-jetru sam si pojeo od jada.A oni naplatili to 1000 eura! mar? u pm! neka ima piraterije,a na nama je da izaberemo svoj put. ?to se mogućnosti tiče dovoljan je npr. i stari pro 52 i gomila drugih,a i neki free su fenomenalni. Waves nek se goni s tom svojom glupom politikom dalje od na?eg divnog balkana... jeb... danas svi kradu-a la Sanader i ostali podvornici pa kako ne bi i mi mali...:banghead: |
a reaper kosta40$ 150$ za ove koji mlate lovu:D
|
Quote:
A i taj isti Mercury je mogao pre godinu dana ili tako nesto da se kupi za oko 2000eur sto je super cena za takav komplet pluginova. |
džaba su krečili...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:22 AM. |