Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Chris Lord Alge apeluje da se bojkotuju krakovani plugovi (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34668)

Arthur 18-12-2010 11:20 AM

Re: Chris Lord Alge apeluje da se bojkotuju krakovani plugovi

nema šta propasti, svi pluginovi ovog sveta koji su nam potrebni, već su napisani i crackovani. Što se mene tiče, Waves može sutra da crkne.

STUDIOTON 19-12-2010 02:09 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 294015)
nema šta propasti, svi pluginovi ovog sveta koji su nam potrebni, već su napisani i crackovani. Što se mene tiče, Waves može sutra da crkne.

To ja pomisljam svaki put kad nesto izadje, i kada kupim kazem sebi jos ovaj put i ne treba mi nista vise jer imam sve sto trebam

I znas sta.. To sebi ponavljam vec 10 godina :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

InsaneEyes 19-12-2010 03:41 AM

pa (OD)kad su Prince i bb king javno podrzavali p****eriju jos pre 15 godina!

iz ko zna kojih cudnih razloga????

nije puno toga a mozda i takoreci nista u jebenom novcu, kratak je zivot - minor earth major sky

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 294002)
pa neka ukinu plagine ako im smeta, i neka se vrate na hardver i kraj price.

taj rad.. moze i tako, meni svejedno..... nek ukinu i hardver, snimacu na vokmen :wink:

Everbeatz 19-12-2010 12:01 PM

nece muzicki biz nikad propasti, samo je sve dobilo nove dimenzije, a nova ravnoteza ce se sigurno pronaci

dlukace 23-12-2010 09:00 PM

Tako je Everlast,a uostalom....
ko nas tjera da kupujemo original koji je preskup,a i pun je bug-ova?
Kupih ni reaktor,cubase vst 32 stari i padao mi komp zbog samih cubase-ovih efekata-jetru sam si pojeo od jada.A oni naplatili to 1000 eura!
mar? u pm! neka ima piraterije,a na nama je da izaberemo svoj put.
?to se mogućnosti tiče dovoljan je npr. i stari pro 52 i gomila drugih,a i neki free su fenomenalni.
Waves nek se goni s tom svojom glupom politikom dalje od na?eg divnog balkana...
jeb... danas svi kradu-a la Sanader i ostali podvornici pa kako ne bi i mi mali...:banghead:

pleon 24-12-2010 01:30 AM

a reaper kosta40$ 150$ za ove koji mlate lovu:D

puRe 24-12-2010 10:27 AM

Quote:

Originally Posted by Multicom (Post 294008)
Neka spuste cijene! Waves je jedna od najlihvarskijih firmi na trzistu.Plugovi im su im odlicni ali toliko precjenjeni da mi ih uopce nije zao.Naplacaju onaj wup godisnje po nekoliko stotina dolara da bi uopce mogao imati nekakve minorne updejtove.Protiv sam piraterije svake vrste ali ako firme rade po ovom principu da te muzu i tretiraju kao pirata od samog starta neka se nose u tri p...materine.Waves nikada nisu bili user friendly firma za razliku od mnogobrojnih malih koji se bore za svakog korisnika.Stvar je ponude-potraznje a ne piraterije,da su im cijene normalne bilo bi manje crackova jer od 1500 do 10 000 eura za njihove pluginove je abnormalno previse i plus jos godisnje placas updejtove. Neka placu, ja vise u zivotu necu kupiti nijedan njihov plugin dok ne promjene politiku poslovanja.

Mislim da taj WUP od $200 nije nista strasno za neki ozbiljan studio ili ozbiljnijeg producenta. Toliko se placa WUP na Mercury Bundle koji definitivno moze da zadovolji sve plugin potrebe, a pritom imas zagarantovano da ces dobijati sve nove pluginove koji se pojave.

A i taj isti Mercury je mogao pre godinu dana ili tako nesto da se kupi za oko 2000eur sto je super cena za takav komplet pluginova.

DADDY Z 27-12-2010 12:07 PM

džaba su krečili...

Inovative_kg 27-12-2010 12:19 PM

Quote:

Originally Posted by DADDY Z (Post 294725)
d?aba su krečili...

Osetili sta se sprema :D

All times are GMT +1. The time now is 12:22 AM.