Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Aleksandar Colovic DRUMS (7 session parts) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34621)

zmaj 25-07-2010 10:28 PM

Re: Aleksandar Colovic DRUMS (7 session parts)

Svaka cast momcima... a i tebi Ivane!:wink: Bas svaka cast...

STUDIOTON 26-07-2010 02:25 PM

Hvala drugari, drago mi je da vam se svidelo

fosnex 26-07-2010 06:19 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 283553)
Hvala drugari, drago mi je da vam se svidelo

Colka Kraljevacki weckl!:D Dobro ga stemaju,cuo sam ovaj snimak prije nekoliko,to je taj trip jay oliver i dave weckl :) ovo bi trebalo da je sve izaslo iz nekog malog soundcraft mixera u koji on podmixava bubanj na svirkama...,sto je prosto ne vjerovatno,ali na kraju sve je do ruke... to su ti mali promjeri bubnja (brzo i nadrkano:)) sto se tice reverba mislim da je i on pogodjen za tu fusion pricu al weckl i to... neki gejtovan hall ili sto vec:) to je taj trip samo jos neki bass ala patituci i eto fuzije:) Eto Ivo bravo. pozdrav za tebe i Colku !:)

STUDIOTON 26-07-2010 06:38 PM

Quote:

Originally Posted by fosnex (Post 283570)
Colka Kraljevacki weckl!:D Dobro ga stemaju,cuo sam ovaj snimak prije nekoliko,to je taj trip jay oliver i dave weckl :) ovo bi trebalo da je sve izaslo iz nekog malog soundcraft mixera u koji on podmixava bubanj na svirkama...,sto je prosto ne vjerovatno,ali na kraju sve je do ruke... to su ti mali promjeri bubnja (brzo i nadrkano:)) sto se tice reverba mislim da je i on pogodjen za tu fusion pricu al weckl i to... neki gejtovan hall ili sto vec:) to je taj trip samo jos neki bass ala patituci i eto fuzije:) Eto Ivo bravo. pozdrav za tebe i Colku !:)

Da tako je, ali nije sve .. pola-pola .. mixer je posluzio i moram priznati da sam iznenadjen jer je to mixer low end klase, kako kazes, prosto neverovatno :) lex rev gate .. bass smo dosnimili na part 4 i 7 :wink: Bravo za Cipija

Pozdrav Pope od ekipe iz Kraljeva.. svrati kad si u prolazu

fosnex 26-07-2010 07:18 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 283572)
Da tako je, ali nije sve .. pola-pola .. mixer je posluzio i moram priznati da sam iznenadjen jer je to mixer low end klase, kako kazes, prosto neverovatno :) lex rev gate .. bass smo dosnimili na part 4 i 7 :wink: Bravo za Cipija

Pozdrav Pope od ekipe iz Kraljeva.. svrati kad si u prolazu

Bilo kako bilo,taj zvuk je pogodjen za tu svirku i to je toa.... pa ko voli..:D Ocu Ivo i ti se javi ako dolazis za bg..pozzz

Mika Technika 26-07-2010 08:39 PM

ovo mozes slusati do sutra koliko je dobro!!!

Tomislav 29-07-2010 09:51 AM

Odusevljen sam... Zvuk super kao i svirka, mozda da je malo manje reverba.

Era 29-07-2010 11:06 AM

Dobra svirka,dobro zvuci,svaka cast momci ,malo je vise reverba po mom misljenju,jel Rale svirao bas?

STUDIOTON 29-07-2010 11:31 AM

Quote:

Originally Posted by Era (Post 283766)
Dobra svirka,dobro zvuci,svaka cast momci ,malo je vise reverba po mom misljenju,jel Rale svirao bas?

Ne, bass je presviran na korgu extreme, svirao je Cipi , dosnimili smo naknadno

Sto se tice reverba tako smo se dogovorili da bude, iako je i moje misljenje bilo da ga ima vise nego sto je potrebno, ali zelja ostalih ucesnika u ovom projektu je bila da ga bude ovoliko i tako je i bilo, mada imajuci u vidu da je ceo mix radjen sa primatom na bubnjeve, jer je ovaj projekat zapravo i poceo sa ciljem "solo bubnjevi"i neka vrsta prezentacije , dakle bubnjevi su ono sto je primarno,Cipi je tu kao gost da sa svirkom"isprovocira"i da se dobije na toj nekoj energiji u cemu su i uspeli.. isto tako i sa partom 7 gde je prisutna i harmonika ..

P.S. Da je sve ovo "aranzirano"za neku recimo pesmu ili sl.. Bubnjevi bi se drugacije mixali , i verujte sa istom ovom kolicinom reverba ne biste ni culi da ga ima mnogo jer bi bilo taman,aranzman bi upio sve .. u tom slucaju ne bi mozda ni bio rev gate, vec mozda neki smooth plate i sl...

Brka 05-08-2010 12:53 PM

Bruka! Pozdrav za Leku i Čolku mog komšiju. Odličan je mix i svirka.

All times are GMT +1. The time now is 05:29 PM.