![]()  | 

Re: Popis otkrivenih bugova 

u nuendu 4 ,import from audio cd,nikad ne radi (nije radilo ni u 3...) 
	 | 

Koju maticnu plocu imas, jel ovo se desava zbog AHCI ili RAID moda, i SATA optike (DVDRW recimo) ? 
	 | 

meni se to isto desavalo i ez gore navedenog u nekim verzijama (mislim bas u N3) 
	 | 

Cubase5.....svaki put kada koristim oxford eq prilikom gasenja istog desava se crash:banghead: 
	mislis do mog kompa....ja sam ok  | 

to je nesto do tebe, inace se ne desava 
	 | 

cubase 5 krašira čim pređe potrošnju od 1.3gb ram-a (najtačnije možete videti u Task Manageru, processes, pa sortirate po potrošnji memorije). Nuendo 4 ne krašira, samo jednostavno iskulira šta sam mu tražio. hvala mu na tome 
	 | 

Quote: 

Ziva istina! Ali nuendo 4 nasuprot cubase-u 5 nekad jednostavno odluci da ne prihvati odredjeni plug kod mene.... Bez obzira koji je to plug.. Bez da crushira, samo jednostavno nece u odredjenom projektu.. Smarach!  | 

linplug rm v mi zabode kad ga ucitam ili promenim kit ... cubase 5 ... 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

evo meni je sx5 odjednom odluchio da ne prima massive chim se digne, cubase se gasi i zablokira mi audio driver.. i ako je prazan projekat.. prekjuche je radilo.. :/ otprilike.. pet dana nisam bio na kompu, niko ga nije palio ni dirao.. od jednom ne radi.. poslednji put je radio i tako neke kombinacije plugova rushe.. neke jednostavno nece da digne ludnica  | 
| All times are GMT +1. The time now is 01:38 PM. |