![]() |
Re: Popis otkrivenih bugova
u nuendu 4 ,import from audio cd,nikad ne radi (nije radilo ni u 3...)
|
Koju maticnu plocu imas, jel ovo se desava zbog AHCI ili RAID moda, i SATA optike (DVDRW recimo) ?
|
meni se to isto desavalo i ez gore navedenog u nekim verzijama (mislim bas u N3)
|
Cubase5.....svaki put kada koristim oxford eq prilikom gasenja istog desava se crash:banghead:
mislis do mog kompa....ja sam ok |
to je nesto do tebe, inace se ne desava
|
cubase 5 krašira čim pređe potrošnju od 1.3gb ram-a (najtačnije možete videti u Task Manageru, processes, pa sortirate po potrošnji memorije). Nuendo 4 ne krašira, samo jednostavno iskulira šta sam mu tražio. hvala mu na tome
|
Quote:
Ziva istina! Ali nuendo 4 nasuprot cubase-u 5 nekad jednostavno odluci da ne prihvati odredjeni plug kod mene.... Bez obzira koji je to plug.. Bez da crushira, samo jednostavno nece u odredjenom projektu.. Smarach! |
linplug rm v mi zabode kad ga ucitam ili promenim kit ... cubase 5 ...
|
Quote:
|
Quote:
evo meni je sx5 odjednom odluchio da ne prima massive chim se digne, cubase se gasi i zablokira mi audio driver.. i ako je prazan projekat.. prekjuche je radilo.. :/ otprilike.. pet dana nisam bio na kompu, niko ga nije palio ni dirao.. od jednom ne radi.. poslednji put je radio i tako neke kombinacije plugova rushe.. neke jednostavno nece da digne ludnica |
All times are GMT +1. The time now is 01:26 PM. |