Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Popis otkrivenih bugova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34519)

Era 13-07-2010 07:31 PM

Re: Popis otkrivenih bugova

u nuendu 4 ,import from audio cd,nikad ne radi (nije radilo ni u 3...)

diviner 13-07-2010 09:13 PM

Koju maticnu plocu imas, jel ovo se desava zbog AHCI ili RAID moda, i SATA optike (DVDRW recimo) ?

OFF 13-07-2010 09:22 PM

meni se to isto desavalo i ez gore navedenog u nekim verzijama (mislim bas u N3)

LA-2A 13-07-2010 09:28 PM

Cubase5.....svaki put kada koristim oxford eq prilikom gasenja istog desava se crash:banghead:

mislis do mog kompa....ja sam ok

OFF 13-07-2010 09:29 PM

to je nesto do tebe, inace se ne desava

Arthur 13-07-2010 09:30 PM

cubase 5 krašira čim pređe potrošnju od 1.3gb ram-a (najtačnije možete videti u Task Manageru, processes, pa sortirate po potrošnji memorije). Nuendo 4 ne krašira, samo jednostavno iskulira šta sam mu tražio. hvala mu na tome

Rhino 14-07-2010 01:57 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 282743)
cubase 5 kra?ira čim pređe potro?nju od 1.3gb ram-a (najtačnije mo?ete videti u Task Manageru, processes, pa sortirate po potro?nji memorije). Nuendo 4 ne kra?ira, samo jednostavno iskulira ?ta sam mu tra?io. hvala mu na tome

Ziva istina!

Ali nuendo 4 nasuprot cubase-u 5 nekad jednostavno odluci da ne prihvati odredjeni plug kod mene.... Bez obzira koji je to plug.. Bez da crushira, samo jednostavno nece u odredjenom projektu.. Smarach!

alavuk 14-07-2010 09:14 AM

linplug rm v mi zabode kad ga ucitam ili promenim kit ... cubase 5 ...

OFF 14-07-2010 10:31 AM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 282758)
Ziva istina!

Ali nuendo 4 nasuprot cubase-u 5 nekad jednostavno odluci da ne prihvati odredjeni plug kod mene.... Bez obzira koji je to plug.. Bez da crushira, samo jednostavno nece u odredjenom projektu.. Smarach!

Ja sam stekao utisak da i UAD 2 ima udela u svemu i on takodje kuje pri tim situacijama

HeatMan 14-07-2010 11:14 AM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 282758)
Ziva istina!

to je klasika..

evo meni je sx5 odjednom odluchio da ne prima massive

chim se digne, cubase se gasi i zablokira mi audio driver..

i ako je prazan projekat..

prekjuche je radilo.. :/ otprilike.. pet dana nisam bio na kompu, niko ga nije palio ni dirao.. od jednom ne radi.. poslednji put je radio

i tako neke kombinacije plugova rushe.. neke jednostavno nece da digne

ludnica

All times are GMT +1. The time now is 01:26 PM.