![]() |
Re: Kad ce novi gost?
Quote:
|
Quote:
|
Baladica ima preko 700000 view-ova ukupno na u-tube-tu...
Dobro zvuci, ne mora da se svidi, ali je odradjena... ...osim face... :D <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sNLcrF2cezY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sNLcrF2cezY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> |
Mrtvo peva, neupotrebljivo, vuce se. Umesto da muzicare vuce napred, on se vuce iza, hladno, mrtvo i nezainteresovano. Neupotrebljiv pevac 100%.
Nema srca ili volje ili motiva, il' mu fali casica pre snimanja... :grin: Peva preko volje... Oko aranzmana su se trudili. Kicerica klavir & gudaci, da zvuci "na nivou". Bolje je da svira 'armuniku, casna rec. Jel' bubanj pravi? Zvuci ko da jeste. :confused: Ako jeste, bubnjar je vrlo upotrebljiv. Ko svira? |
Ej, 'leba ti, sad vec preterujes. Ne prica ovde niko o vrhunskim i ne ponovljivim stvarima, ali koliko si se sad nakenjao, ispade da bi i neke mnogo bolje stvari za tebe bile bezveze...
Snimak je skup, odradjen je dobro, cuo sam,ali ne smem i da tvrdim, da je negde napolju radio post. Nije ni bitno, ali ti pljujes pljuvanja radi. Ali zato i pises, pa onda koji k. uopste se ja sa tobom i prepirem. Aj ti okaci nesto tvoje sto je 1/10 ovog zvuka pa kenjaj, ovako nema stvarno smisla.... Nisi ni jednu objektivnu kritiku izneo, sve sto si rekao zvuci kao stara baba od 80 leta koja nije radila nesto kad je bila mlada... Ma ajde bre... |
Quote:
Quote:
Quote:
Sto se tice aranzmana, on jednostavno nije svrshishodan. Sluzi tome da bi ti rekao kako je to "dobro odradjeno". Ali sva ta desavanja ne prate tok 1. glasa. Jednostavno gudaci su tu da bi bilo gudaca, klavir isto, ne vredi ti objasnjavati... Svaki ton mora imati jakog razloga zasto se negde nalazi, ovde to nije slucaj... Quote:
Nego, ko je svirao bubanj (ako je pravi)? |
e Google, idi malo googlaj...onako, za sebe.
posto drugacije i ne moze(s). PS - ako si "faca" pogodi jel bubanj pravi ili je loop "pravog" bubnja..?? |
Quote:
Quote:
Quote:
Neka kombinacija, slusao sam pesmu do polovine... Uradio je na pocetku i automatizaciju eq sto je pohvalno... |
Zaludeli ste me pricom pa preslusa i ja pesmu... Bem li ga... Korektno uradjeno za srpski standard... ali ljigaviju pesmu odavno ne cuh...
:harmonikas: |
All times are GMT +1. The time now is 02:43 PM. |