![]() |
Re: Preinaka mog studija
Veselim se svemu ?to će? napisati... i javljam da sam do kraja tjedna na putu, pa da ne misli? da nezahvalno ne odgovaram na tvoje postove, to je razlog. Ne znam koliko ću i hoću li tamo imati net dostupan.
Ima? i pm. Vidimo se u ponedjeljak. :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Za razmislit: za?to dvosjed? da se malo odspava? ... ili samo da klijenti ili suradnici prisustvuju seansama i neče dremuckati? Onda svakako lepi lični tabureji!!! (akustički gledano) Sve ostalo je vi?e manje akustički "buster"! Quote:
Princip LEDE dizajna mo?e? vidjeti kod navedenog Valetovog threada. Tu nema nekakve velike pameti, na jednak princip savjetuju realtraps, gik, ready i svi ostali... Ako si več radila u takvim tipovima prostorija onda zna? njihove prednosti i mane. Ako hoče? ne?to kao ?to si se izrazila: - "va?no mi je da je akustički maximalno dobro tretiran (koliko to ova nepovoljna soba mo?e biti), ali također da mi je ugodno boraviti u njemu satima i danima neprestano"; - "Ne moramo ?tediti na u?trb kvalitete izvedenog"... ... ba? sam sada "upleten" kod dva nova projekata i koristim kod dizajnova "dosta sve?ija" (pa nije ba? posve fri?ko iskreno rečeno:)) psihoakustička spoznanja oko difuzije i u malim prostorijama. Takve vrlo uspje?ne dizajnove več nekoliko vremena pravi na? Boggy! |
Quote:
Kad dođe?, razmisli i reci ?to si zaključila. |
All times are GMT +1. The time now is 08:07 AM. |