![]() |
Re: Drugi par monitora uz DYNAUDIO BM15A?
naravno da se prave :)
serija 6301. po meni - jos bolje od auratona! Auratonsci direktno zavise od snagasa koji ih ganja, a ovo malo Fostex aktivno cudo ima takaav punch da je to strasno! inace industry standard za broadcast. ljubav na prvo slusanje :) http://www.fostexinternational.com/i.../mid/6301b.jpg |
Quote:
http://www.sonarscope.hr :wink: |
MD - jesam, jesam, već sam ih našla i nazvala. Čovjek preporuča da uzmem pasivne i bilo koje hi-fi pojačalo od 400, 500 kn.
Što mislite o tom prijedlogu? A što se fostexa tiče, sad opet njih ne mogu pronaći nigdje kod nas, pa ako netko uspije prije mene, jupiii! :D |
Mislim da je 'bilo koje' hifi pojacalo najveci krivac sto ljudi misle da je NS10 kanta od zvucnika
|
Quote:
pozdraV! |
Quote:
:D ....kupujem aktivne i gotovo. Ili ove male Fostex ako pronađem negdje. |
Pored malih monitora tipa Avatone ili Fostex nije lose razmisliti i o nekima Adam-ima, tipa P11A ili A7, naravno, sve u skaldu sa budzetom. Licno imam Adam-e P11A i jako sam zadovoljan, iako ne rade u kombinaciji sa Dynaudio-om, vec sa Quested-ima.
Veliki pozdrav i srecno! |
Quote:
Ali zaista, ba? mi treba drugi par da provjerim kako mixevi zvuče na TV-u, a Avantone zapravo ba? to radi izvrsno. |
Ja sam se takodje nameracio na Avantone jos pre godinu dana,ali na aktivnu varijantu, medjutim...
Bilo je nekih tehnickih problema sa njima generalno u vezi cele aktivne linije koja je povucena iz prodaje?!? Obrati paznju na to,ne znam da li je taj problem sredjen? Inace svi ih hvale za ono za sta su namenjeni. |
Quote:
btw, odlican zvucnik. |
All times are GMT +1. The time now is 07:03 AM. |