![]() |
Re: Monitori ZUJE......
Zuji mi zbog samsungovog 24" monitora:banghead:
Kad ga iskopcam iz graficke ili iz struje problem nestaje:confused: |
probaj da izoliras zemlja kontakte na uticnici monitora (prelepis selotepom na utikacu bocne limice) pa vidi ima li promjena...
|
Quote:
Treba staviti razdvojni transformator na kabl od antene i to je to. Ako nije to, onda pokusaj da napajas monitor iz iste uticnice iz koje napajas komp. Ako nije ni to onda, probaj ovo sto ti je diviner (i ostali) savetovao... nema bas tu puno razloga... pozdrav bogi |
Nije TV, znaci nema antene...
Sve je na istoj uticnici... Probat cu ovo sto je Diviner napisao! Neobicno je to sto zuji samo jedan A7X:confused: |
Quote:
pozdrav bogi |
Ak zamjenim monitore, lijevi-desno, desni-lijevo, opet zuji onaj koji je i prije:confused:
Po nekakvoj logici da je pitanje u kablovima onda bi zujao uvijek onaj koji je lijevo tj. onaj koji je spojen na taj kabl ili? |
Istekao sam samsunga (uf previse monitora, da se ljudi ne zbune :)) i onda tek skuzio da nemam izolirke, ustekam ga nazad i zujanja vise nema...ali se onda kroz neko vrijeme opet pojavilo:confused:
|
Quote:
pozdrav bogi |
jel ti to u ZG ili u BJ?
|
Sada citam ovo i skuzim da se mozda ista stvar dogada i kod mojih novih Adam a5x, imam isto problem s jednim monitorom, koristim nebalansirani ulaz jer nisam jos kupio ovaj veliki kabel za balansirani i pojavljivao mi se zujanje u desnom, i to prvih 5-10 minuta upotrebe, al evo zadnjih 2 dana to nisam primjetio.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:52 AM. |