![]() |
Re: automatski mastering???
Quote:
Medjutim, resio je da napravi kompromis: da bi i drugima bilo lepo dok on solira, opalice preset na automatskom masteru i svi ce biti srecni, kao i on. Ako treba, izdvojice do 30 evra, za profi mastering, al' ima da zvuci. :da: |
Ovde je samo u pitanju moja dilema da li da ovo programče pazarim ili ne. Za moje potrebe (kućne) se trudim pronaći ne?to od tih alata. Nisam ljubitelj neke te?ke piraterije i ako su programčići korektni, ne ba? preskupi volim ih kupiti.
?to se tiče toga da li ja mogu ne?to sam na uvce po pitanju zvuka napraviti, odgovor je te?ko, fali dosta toga, da ne nabrajam ?ta sve. Ipak hvala Maiv, hvala i na korektnosti. ?to se GOOGLE-ta tiče... stara priča... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Opali solo. Pa preset. To je to. Sve moguce onom koji veruje... :D |
Quote:
Probaj postici dobar balans u mixu tako da ti aams sto manje odradjuje...znaci da ti ona krivulja ne bude pre daleko od preporucene. Problem je cijelog auto mastering principa sto program gleda na frekvencije a ljudsko uho na instrument koji se u tom frekv. rasponu nalazi - npr. program ne moze znati hoce li podizanjem odredjene frekvencije izvuci cinelu ili hiss od vokala itd. |
Ja pazario ovaj programčić, za moj potrebe će valjda poslu?iti.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:34 AM. |