Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Cubase 5 problem hitno! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34037)

Proton 20-05-2010 06:01 PM

Re: Cubase 5 problem hitno!

Nemam UAD, muzicka je EMU 0404..
Probao sam manje vise sve od ovoga sto ste mi predlozili

Ne znam kako ali sada vise ne izbacuje plavi ekran nego poruku:
Cubase5.exe has encountered a problem and need to close i ne resetuje se tako da valjda nije hardver

Reinstaliracu sistem i nadam se da ce onda proraditi

Bitch 20-05-2010 06:59 PM

Vlado, predji na Mac :D
...jel si probao neku drugu instalaciju??

alfom 20-05-2010 07:19 PM

Meni se ovo događalo par puta i to samo kada bih podesio muz. karticu na npr. 44.100 / 24, a ostavio u CuBase 5 drugo pode?enje projekta. Otada ?i?am samo na 48.000 / 24 all. Isto mi se događalo ako bih pokrenuo (i radio) koristeći npr. Adobe Audition 3.0, kod kojeg je ostalo da mu je Audio na Adobe Audio Low Latency (ili tako nekako). Za sve ostale slučajeve nema problema.
Inače, često kori?tenje Crtl+S mnogo poma?e :grin:, ?to mi je ostalo u prstima prilikom upotrebe nekih drugih softova.

sinvelikogmajstora 24-05-2010 12:15 AM

ako je cubase 5 AIR onda je on problem. nadji neki portable.

tomycrosound 11-08-2010 04:09 PM

a ?to je portable?
...ja sam imao taj problem kao i ti, reinstalirao wind i vi?e nema problema...
Napravi update cubasea, i to sam radio..

A da ne otvaram novu temu, i meni je problem s cubase hitan,
do sad nisam imao problema, a evo nabacio vi?e audio traka nego ?to inače radim i zatrzava mi u pm, a napada procesor; od kako upalim cubase procesor je na 95-100% i ne ide dolje, memorija na 3GB. Mjenjao audio latency od 64-2048 i ni?ta ne odgovara.., zatrzava zvuk, blokira itd.
(win7 64, intel 3,0dualC, 8gb ram, tascam fw1082.)
Pozdrav

Eomsy 11-08-2010 09:11 PM

Quote:

Originally Posted by tomycrosound (Post 284679)
a ?to je portable?
...ja sam imao taj problem kao i ti, reinstalirao wind i vi?e nema problema...
Napravi update cubasea, i to sam radio..

A da ne otvaram novu temu, i meni je problem s cubase hitan,
do sad nisam imao problema, a evo nabacio vi?e audio traka nego ?to inače radim i zatrzava mi u pm, a napada procesor; od kako upalim cubase procesor je na 95-100% i ne ide dolje, memorija na 3GB. Mjenjao audio latency od 64-2048 i ni?ta ne odgovara.., zatrzava zvuk, blokira itd.
(win7 64, intel 3,0dualC, 8gb ram, tascam fw1082.)
Pozdrav

Mo?da da proba? reistalirati drivere Tascama! Ionako ba? nisam prezadovoljan sa njima za XP 32, a čuo sam jo? samo gore za 64 bitne verzije. Probaj!

tomycrosound 11-08-2010 11:16 PM

reinstalirao sam, al ne poma?e.
Ne?to mi puni procesor, ne povezujem to s tascamom...
A tascam nije imao u planu drivere za win 7, a ima sad, taman kad sam ga kupio, nakon par dana izbacili drivere.. Sve bilo ok do prije mj dana, od tad me ne?to zeza. Morat ću sve reinstalirat (windowse) a to mi je cijeli dan hebada
(kad mi je 98% softwera crekirano ,pa dok se napatim da proradi sve...)
kuku

sinvelikogmajstora 11-08-2010 11:17 PM

portable je olaksana verzija koja ne koristi nikakav doongle i ekstremno je stabilna. setup je svega oko 100MB, mozda i manje. gola audio rampa i nesto vst-a... prednost je to sto nista ne ide u registry, sve su funkcije tu samo sto halion i ostalo sto dodje sa punom verzijom instaliras posebno. ja koristim nuendo 4 portable i nijesam imao ni jedan problem do sad. cubase 5 portable sam probao i radi jednako dobro mada mi nuendo vise lezi.

sinvelikogmajstora 11-08-2010 11:21 PM

probaj da defragmentujes folder sa projektom, i to moze da zeza ako je masu traka, prosto disk ne moze da izbaci toliko....

tomycrosound 12-08-2010 10:50 PM

evo reinstalirao windowse i ni?ta...
zatrzava, blokira, asio perf. 100% na audio latency 2048... nemam pojma ?ta mo?e bit sad, nije mi se prije de?avalo.. Mora li to tako?
...s obzirom da nisam "smrzavao" trake tj efekte.
Kaku pilu trebam imat od kompa da to ?ljaka?
http://img810.imageshack.us/img810/9675/45367171.jpg
ovo je slika dok ne svira, stop mode :-)

All times are GMT +1. The time now is 07:06 PM.