![]() |
Re: Trilian...
No problemo, milo mi je da je proradilo.
|
Ljudi imam isti problem, ali nista ne pomaze. Cubase 5 jednostavno ne vidi Trilian. Koristim Windows 7 64 bit Home Premium. Od ostalih plug in-ova koristim Addictive Drums, Superior Drummer, B4 II, Hypersonic, The Grand2 i jos par nekih, i svi rade bez problema. Probao sam ove gore navedene savjete ali Trilian-a nema. Ubacio sam .dll file u svaki VST folder ali i dalje ga ne vidi. Postoji li nekakv manuelni nacin da provezem plug in sam Cubaseom?
Pomozite molim. |
Jel si probao ovo sto je @Rhino napisao na predhodnoj strani? :)
|
Ako ono sto je Rhino napisao ne bude od pomoci...
Clan sa ovog foruma MikaTechnika je imao slican problem. Izgleda da ponekad instalacija triliana i omnisfere te 64 bit plugove stavlja iz nekog razloga u hidden folder Program Data. Proveri ili tu ili imas Cubase Studio koji ionako ne vidi gomilu toga... |
Da, stavi ga u ProgramData folder. Sta da ucinim? Instalirao sam i 64 i 32 bit verzije, i uvijek ga stavi u ProgramData folder.
Kakav je pravilan postupak instalacije? |
Napravio sam ovo ?to Rhino ka?e, ali i dalje ga ne prepoznaje... je li netko otkrio kako to čudo konačno radi?
|
Pozdrav, hteo bih da se nadovezem na isti problem.... Uradio sam sve kao sto je Rhino rekao, i nista :(, i da stavlja ga u Program Data... Eto ako je neko resio problem neka pomogne.... A da, samo da napomenem da ga u Sonar-u vidi i radi bez problema....
Koristim Win 7 64 bit... |
Nakon onoga o cemu je Rhino pisao, (brisanje liste) ne zaboravite da naterate cubase da skenira, update-uje plugin-ove manualno.
A ako je dll instaliran u neki funky folder po default-u, mozete taj direktorijum da dodate u listu vst direktorijuma u cubase-u. |
All times are GMT +1. The time now is 04:02 AM. |