![]() |
Re: firewire kabl ADAPTER
Quote:
Kupio sam u ovoj radnji 599 din. Ali sam pre toga narucio na ebay za 16 evra. Ovaj za 599 din radi sve ok. |
e a jel ima negde fw 800 kablova uopšte??
|
Neznam da li ima u toj radnji....nazovi pa pitaj.
|
Moze li mi neko reci razliku izmedju adaptera kabla sa 6 pina i 4 pina,posto sam nasao jedan,a drugi je 9/6 pina pa ne znam koji da uzmem.Da li se fizicki razlikuju konektori? Meni se cini da su identicni,barem na slici.Da li jedan ima bolji protok od drugog?Mozda jedan moze da napaja strujom uredjaj,a drugi ne? Ne znam kakav ulaz u komp imam sa koliko pina, znam samo da imam dva ulaza FW800 i jedan FW400.
Najvise me je zbunio prodavac kablova rekavsi da imaju FW kabl sa muskim dzekovima sa jedne strane fw800.a sa druge fw400 i to 6 pina na 4,dok sam ja mislio da to jedino moze sa 9 na 6 pina ili 4 pozz! |
1 Attachment(s)
Narucio sam ovaj 9/6 pina.Saznao sam da postoje dva standarda fw 400 protoka na 6 i 4 pina,dok fw800 postoji samo sa 9 pina,eto koliku zbrku mogu da naprave prodavci ne potrudivsi se da se informisu o stvarima koje prodaju
pozz! |
Danas dobio kabl,koga zanima neka mi se javi na pp ,da ne reklamiram firmu, inace su jako brzi u isporuci imaju sve moguce i nemoguce firewire kablove,pa kome treba, eto resenja!Samo da dodam u globnetu adapter je 2000 din,a kabl sa sve postarinom 800 din.:wink:
Pozz!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35 AM. |