![]() |
Re: M-Audio 410 problem sa snimanjem HITNO!
Quote:
|
Vidim ovde dosta oprečnih mi?ljenja. BTW, ovo je takođe jedini domaći forum na kome sam na?ao diskusiju o navedenom problemu. Takođe, u mom postu će biti malo i kukanja pa ko ne voli to da slu?a neka prestane sada da čita, samo malo upozorenje! :wink:
Juče sam kupio Profire 610 i imam isti problem. Dakle, reprodukcija zvuka funkcioni?e odlično, međutim, kada radim snimanje javlja se neprestano pucketanje. Generalno mi?ljenje na forumima i website-ovima je da pre svega ni pod tačkom razno ne treba koristiti ob-board (integrisani) FW interface. Koji god chipset bio u pitanju Profire ili bilo koja druga FW kartica će imati isti problem zbog problema u komunikaciji preko integrisanog FW. Dakle, sledeći korak bi bio PCI ili PCI-e FW interface. E sada dolazimo do glavnog problema a to je chipset FW-a sa kojim će va?a FW kartica uspe?no "sarađivati". M-audio na svom website-u izričito navodi da zvanično ne podr?ava i promovi?e bilo koji konkretni chipset na FW-u. Dakle, na papiru, svaki FW koji nije on-board bi trebao da odlično da "sarađuje" sa karticom. Ali, na ?alost, kao ?to i oni ka?u, to je samo na papiru. :rotfl:Zamislite, firma proizvede ne?to, naplati ga dobre pare, ali eto, po?to je TI proizveo tehnologiju koju na? interfejs koristi za komunikaciju sa računarom za MAC kompjutere, vi sa PC-jem ćete malo da se "prcate" dok ne "ubodete" ?ta funkcioni?e. Veoma profesionalno, nemam reči! :banghead: Dakle, moje pitanje glasi: da li je u Srbiji, igde moguće pronaći FW sa TI chipsetom i gde ukoliko postoji? P.S. Bilo bi lepo ovu temu odr?ati pri vrhu jer, ponavljam, ovo je jedini domaći sajt na kome sam na?ao diskusiju o ovom problemu. Unapred zahvalan, Dee |
Nemoguce je naci karticu sa TI chipom tj. ja je nisam nasao, a trudio sam se... Ali zato sam kupio karticu sa NEC chipom i sljaka : )
|
All times are GMT +1. The time now is 04:22 AM. |