![]() |
Re: Slu?alice za mixanje???
ma gde god i na sta god slusao SLUH je najvazniji!! ako imas osecaj za to imas ako nemas mozes mixat i na naj boljim monitorima :D
ps..planiram i ja ove ATH-M50 uzeti.. |
Quote:
Ja imam slusalice Sennheizer HD 480 II i lepo rade, upotrebljivo. Ali nikad ne bih miksao na njima. |
Quote:
Kupiti smece koje ces baciti cim dodjes do ozbiljnije sprave i na kojem ni mjuz ne moze da se slusa a ne da se radi ili kupiti sluske koje ce ti trajati godinama i koje ces svakako moci koristiti i kasnije za snimanje, kontrolu,live i slicno... |
Mogu se naci solidne polovne za 20 evra. Dosta & previse.
|
i za 10, ima odlicnih.
|
Google imam ja monitore ali sam reko da moram dobar dio mixanja odraditi na slusalice, i to iz razloga da ne razbijam zeni glavu 4 h sata radeci neku pjesmu i jos gazdu imam iznad glave. I naravno da ne planiram raditi sve na slu?alice ja cak ne znam ni kako cu moci taj dio da radim na slusalice jer nikad nisam radio mix na sluske, al eto moram jbga:banghead:
|
Hepece, u svakom slucaju, ako hoces na carapama da mixas - moze! Poenta je da u tom slucaju pravilo ne postoji, radis na cemu ti odgovara,kompletna istorija posla je sazdana od pokusavanja da se zvuk ucini boljim i na tom putu su koriscene razne metode. Milan Mumin (Love Hunters) je pevao ceo album Harley Krishna tako sto smo stavili 47icu u wc skoljku koja je stajala na 2 panela da bi dobili zeljeni efekat na vokalu! Ahaha,kad se setim... Ali je efekat bio ludacki dobar, bar za taj njegov pocepani vokal...
Dakle,ako tebi tako odgovara,onda moze! |
Ma snaci cu se malo sluske malo monitori eto, i kako vidim vecina vas je za
audio technica ATH-M50, hvala svima:wink: |
Quote:
|
Pa onda rezi, editiraj sklapaj i sta vec na sluskama a mix ostavi za monitore...
|
All times are GMT +1. The time now is 03:16 PM. |