![]() |
Re: Paypal uskoro i u Srbiji
htedoh ovih dana uzeti neki program preko neta.likovi ga valjaju preko paypal-a.na moje pitanje da li postoji jos neka varijanta za placanje osim paypala nisam dobio odgovor.
|
^I ja pokusavam da kupim program preko PayPal-a ali prodavac koristi samo takav nacin placanja i nema druge. :banghead:
Jebes Srbiju ! :mad: Od 2007 slusam price "Paypal uskoro i u Srbiji" ma pojedite k...Problem je u Drzavi. lets burn this mothafucka down. |
Kolega sa Visa karticom Hypo banke Banjaluka (doduse debitnom) dize pare u Srbiji sa Hypo bankomata bez provizije. Mozda je rjesenje da uzmete njihovu Visa Classic karticu i linkujete je za Paypal nalog.
|
zvao pre par dana raiffeisen i erste banke ovde kod nas i rekose mi da taj naci placanja ne radi nijedna banka u srbiji.
|
Ma bre "Sandzama", niko ne kaze da smo svi lopovi i prevaranti, ali je cinjenica da je ovde u Srbiji bilo dosta pojedinih prevara i ljudi nece brate da rizikuju dok se ne resi nacin placanja, znaci odes u banku platis oni vide da je novac legao i izvolte vas paket, prosto. Medjutim mene najvise ljuti znaci poludim kad cujem ove nase pedere sa carine. Kad kupis neki proizvod ako je npr. 100e, sa carinom i njihovom uslugom (pazi uslugom oni nam kao cine nesto) ispasce 200e koliko sam razumeo, pa ja opet necu kupiti nista preko pay-pal nego opet preko nekog dilera, opet one komunjarske fore sa carinama iz 70-tih godina. U fazonu evo omugucavamo vam da kupite preko pay-pal-a, i taman se poradujem tom naslovu, a sledece je, ali znate sledeci problem smo MI, kakvi kreteni :rotfl:
|
Nemoguce je ostati pristojan kada se radi o ovoj temi.@#$%@#@#* ali, da pokusamo biti konstruktivni. Evo jedne nemacke radnje koja nije gadljiva na visa electron, sve mi je stizalo no prob., a sa carinom, naravno, ciganija, poslednji put su me pitali 'kol'ko para imas?' Radilo se o 3 paketa zica za oud.@#$%
http://saitenkatalog.de/ Imaju svasta. |
Ma da bre, cigansture,gledajte samo ovu kretenku ministarku sta prica:confused::lick::ike:, jel misli bre da smo svi mi kreteni, glupaci, nepismeni...kao smeska se i prica kako eto idemo napred dolazi paypal, a onda kaze mora carina i to duplo, pa onda i ako nebi bilo carine onda mora da se plati usluga i blablablabla, pa bre da uzmes budak samo.......eto to su "patrljci" "rupe" komunjarskre koji su jos ostali u nekim segmentima nazalost:banghead:
|
ova prica o paypalu traje godinama vec.. Ja koristim moneybookers i na vecini poznatih sajtova ga i ima.. ali opet treba nam taj paypal jbte :D
|
Quote:
Komunjarska deca skinula kape i marame i obukli "nike" trenerice i sada "krupnim koracima, nezaustavljivo grabe ka" eu... |
Ma da bre, sve se slazem, nego taman mislim evo ide po malo napred, a mi se onda vratimo dva koraka nazad, kakva GLUPA NAJGLUPLJA zemlja, evo pogledajte ovu glupacu, svinjogojstvo...nek mi oprosta, ali ovakve stvari ne mogu da oprostim, pravi me budalom i glupakomi gleda me u oci (mislim na ministarku na klipu)
http://blip.tv/file/3531946?utm_source=player_embedded |
All times are GMT +1. The time now is 11:52 PM. |