![]() |
Re: Largo ?!
Stvarno su prekardasili :)
narodna verzija radi k'o sat, e da je zahtevan - jeste, sto je i ocekivano sa tako kompleksnim sintom, kod mene na C2D@4.3Ghz samo jedan slozzen pad povuce 20% CPU-a ! kravadinka: nisam nesto iskusan, predpostavljam da te odusevio arp, sam sint ko sint fino zvuci, ali ima slicnih koliko volis. Ako nisi probao Cataniju probaj obavezno. Izuzetan plagin - arpedjator za bilo koji sint u bilo kojem programu, izuzetno jednostavan i funkcionalan (mislim da je najbolji koji postoji u vst izvedbi). Jedina mana ako se to mozze nazvati manom je, sto nema mogucnost da ispise odsvirane note u sekvenceru (kao npr. stari dobri ArpX8 i seq303) |
Probao sam da sve ocistim i ubacim legalnu demo licencu, najnoviji eLicencer, ali graficki interfejz je prilicno lagovit u Windowsu 7... U XPu je druga prica, gui je podnosljivo brz. Dakle GUI je spor u sedmici koju god varijantu probao...
Moje pitanje je koliko se zapravo po mogucnostima razlikuje od Waldorf Blofelda ? Video sam da i blofeld ima comb filtere i skoro sve ostalo isto kao largo... |
probaj da pomeras larga u xp-u brzo, i imaces isti problem kao u 7-mici
a razlike koliko ja vidim nema izmedju larga i blofelda |
a jel probao neko A/B Largo i blof?
|
ma uzmete quad i procesor ladan :D ja naguram sve zivo od kad ga imam.. i ne palim vise ono preformanse .. nema potrebe.. ubijam se pluginima :D
sam stavljam.. i kad nestane mi 3gb memorije tu STOP :D XP jbg.. al preso sam davno i na OS X , i na win 7 64bit .. da znate.. dok sam imao P4 haha 5 plugova procesor otisao.. mozes ti optimizovat ga do ujutro.. jedan plug sve to pojede heh.. et.. i fin ovaj largo! i naravno ako imate za RUDAW uzmite i kraj problema za plugine hehe//pozz |
Quote:
BTW ako je njegov "limeni" brat ovako traljav kao ovaj "mekani" onda do k**ca pos'o! |
limeni brat nije traljav, a sa ovom verzijom nesta ne stima, imace a*r jos posla
|
i7 + win7 ovde i imam istu situaciju, kada ga pomjeras malo je cudan :D
Nego Init Patch 0 poena izgleda? Znaci kao na Albinu nuliraj sve na suho pa save template, bleh koja zajebancija..... |
najnoviji eLicencer blokira stari,dolazi do konflikta , startovanje naprimer Steinberg Hypersonic 2 je nemoguce:banghead:.
jel neko provalio |
Ja mislim da na dnu NFO-a su cak i napisali :S
|
All times are GMT +1. The time now is 01:01 PM. |