Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Oduzelo me kad sam usao... ICP studio... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33391)

alavuk 27-03-2010 08:32 AM

Re: Oduzelo me kad sam usao... ICP studio...

sintovi ? video neke sintove tamo ... pricaj sta ima ... ritam masine ? sempleri ? bla bla bla bla ...

DADDY Z 27-03-2010 08:56 AM

hvala za video i info...ako postoji RAJ to mora da je ovo !

DaBear 27-03-2010 09:56 AM

Quote:

Originally Posted by DADDY Z (Post 275215)
hvala za video i info...ako postoji RAJ to mora da je ovo !

bio bi raj da se nastanis tamo, da SVE VREME koristis i UPOZNAS te instrumente i (pogotovu) gitare i pojacala. Znas kako ide...neki gitaristi nemogu da sviraju na gitarama koje nisu njihove...

I sintiji i ostale sprave..isto. Ogranicen si na presete koje je neko napravio. Ako ih ne poznajes i nemozes da dobijes zvuk brzo - dzaba!

U principu, kod puno studija je to i fora. Navuku te na experimentisanje..probaj ovo, probaj ono..vreme se izvuche, satnica kuca, budzet se potrosio a pola nije gotovo...
Onda mora jos malo da se doplati da bi se zavrsilo, i njima super.

zlobisha 27-03-2010 12:34 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 275218)
bio bi raj da se nastanis tamo, da SVE VREME koristis i UPOZNAS te instrumente i (pogotovu) gitare i pojacala. Znas kako ide...neki gitaristi nemogu da sviraju na gitarama koje nisu njihove...

I sintiji i ostale sprave..isto. Ogranicen si na presete koje je neko napravio. Ako ih ne poznajes i nemozes da dobijes zvuk brzo - dzaba!

U principu, kod puno studija je to i fora. Navuku te na experimentisanje..probaj ovo, probaj ono..vreme se izvuche, satnica kuca, budzet se potrosio a pola nije gotovo...

Nisu oni takvi...

:rotfl:

Mika Technika 28-03-2010 11:16 PM

auuu brate!!!!

Zeroo 28-03-2010 11:56 PM

Jebem te zivote.Nisi trebao da stavis ove linkove@#$%^&*()_????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????Sta li mi pokusavamo.

ugljesa 30-03-2010 09:11 AM

Quote:

Originally Posted by dabear (Post 275218)
bio bi raj da se nastanis tamo, da sve vreme koristis i upoznas te instrumente i (pogotovu) gitare i pojacala. Znas kako ide...neki gitaristi nemogu da sviraju na gitarama koje nisu njihove...

u principu, kod puno studija je to i fora. Navuku te na experimentisanje..probaj ovo, probaj ono..vreme se izvuche, satnica kuca, budzet se potrosio a pola nije gotovo...

1+

marcos 30-03-2010 02:53 PM

e a koje su cjene? dan sat i to..

čisto da prestanem ma?tarit bezveze...:shock:

disco violence 30-03-2010 04:44 PM

Dobro kazu na gearslutzu ''So much gear,so little time''

Bockie 30-03-2010 04:57 PM

Eh...

Morao bi da se satirem 3 nedelje da ovo zaradim...:D

A da ovo ima kod nas... ...Cola bi jos bolje zvucao!

Smrc...:D

All times are GMT +1. The time now is 10:18 AM.