![]() |
Re: RME Babyface
Pretpostavljam da ono 24/7 znaci 24h dnevno, 7 dana u nedelji?! Mada mi to nije bas najlogicnije! Mislim, ne razumem se previse u elektroniku ali kontam da svaki uredjaj koji radi na struju mora nekad i da se "odmori"! A i glupo je da, ako koristis isti racunar za snimanja, administraciju, net, i sl., bude stalno upaljena karta iako ti recimo ne treba sledecih 9 dana!
Kontao sam da postoji neko softversko resenje za Power Off kada se kompjuter gasi ali izgleda da ga nema! |
Ako u biosu ploce pogasis stavke vezane za USB wake-up i standby, kada ugasis racunar, ugasice se i USB napajanje. U suprotnom (kao sto je slucaj kod tebe) racunar i dalje salje napajanje na USB port.
|
Quote:
Kao sto masa kucne tehnike ima...TV prvi, na primer ! Stalno mu svetli crvena / zelena lampica (da bi mogao da ga palis sa daljincem) ! Trosi minimum struje tako ali nemora da se protiska dugme...a Babyface je minijaturna sprava u poredjenju sa TV-om... sd bas gledam po kuci...imam tonu stvari koje svetle i kad su iskljucene !! |
Ok, hvala na odgovorima!
|
Quote:
E sad, iz licnog iskustva mogu da kazem da su nam "pocrkala" dva LCD kompjuterska monitora (napajanje backlight-a) jer nisu gaseni a grejali su se... kvar su bili sasuseni elektrolitski kondenzatori, tako da ne treba zabranjivanjivati "stand by" u Power Options pod windowsima posle nekog vremena.... vrela leta uzimaju svoj danak. Stand-by sprava je sasvim ok stanje u kome se slabo sta moze degradirati vremenom... odnosno... vise cemo se mi "degradirati" u toku tog istog vremena nego ta sprava. Quote:
Quote:
"Low power mode" je ok da traje proizvoljno dugo, zato je i izmisljen. |
All times are GMT +1. The time now is 09:23 AM. |