![]() |
Re: Bregovizija ? Komentari..?
barem da je Eminica pobjedila.eeeee,jah
|
"Mlađana ?Zvezda Granda? sinoć je u direktnom okr?aju za srpskog predstavnika na ?Evroviziji? bila bolja od Emine Jahović i Olivera Katića ? od ukupno poslatih 129.105 SMS poruka, Milan je dobio gotovo polovinu, 58.428"
to ti je kad imas fanove !!! |
Meni je to zvucalo kao 1 pa 1 pa 1.Stvarno moras biti veran bregovicev fan da bi razlikovao njegove pesme.
Najgluplje u celoj prici je sto su angazovali jednog kompozitora da napise sve tri pesme.Niko im nije rekao da mogu da angazuju 3 coveka sa po jednom pesmom. Kako se toga nismo setili..... |
Bregi treba rascherechiti nozdrve brodskom kukom za ribu :grin::grin::rotfl::rotfl:8-)
|
Quote:
Milan imitira Colica, i to vrlo uspesno, trudi se cak i da ima bosanski naglasak, a ovaj drugi pevac pomalo Islamovica. Nisam cuo te pesme do pre par minuta, ali sam bio siguran da ce Milan pobediti. Ona pesma sto peva devojka, cak je sasvim solidna, mada se curica malo poplasila i nije bila dovoljno ubedljiva (dok peva, a kada je pocela da vrti dupetom, to je vec druga prica)... Ipak se lazni Colic najbolje snasao. Sada sam video i proslogodisnjeg predstavnika... Ovo je civilizacijski iskorak u odnosu na "Cipelu". Obelezen je jedan zabravljeni datum, od pre par godina, i to sa trubacima. Na sve su mislili, cestitam i njima i nama... |
Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cak je i kolutao ocima kao Islamovic, a i pesme su bez veze, da bi se ostavio kakav- takav utisak, potrebno je kolutati ocima i siroko mesati guzicom.Moram priznati da to ona mala radi odlicno. To je najsvetliji deo projekta. |
Quote:
Pa lijepo im je Bregovic rekao:"...hocete Bregovica,dobicete Bregovica...":rotfl::rotfl::rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 12:06 AM. |