![]() |
Re: Lampa za SE Z5600??
jan,ako mogu pomoći..
koji je razlog mjenjanja lampe? IMHO,upgrade vrijedan truda: 1.bolja kapsula (gefel? peluso?) 2.interni preamp (kondezatori?) |
Quote:
Ne bih se usudio da dam nekom da mi moduje mikrofon. A zeleo bih da vidim da li ce i do kakve promene doci ako stavim neku kvalitetniju lampu u njega od kineske koja je unutra, mislim da nista ne mogu da izgubim,a mozda nesto dobijem |
Quote:
da nebi placebo uletio u priču:wink: |
Quote:
|
Zanimljivo! Jedva čekam da čujem sta će se desiti. To je i meni bilo u planu...
Evo ja ću napraviti mali test sa 3 preampa, snimat ću sa SE 5600. U igri su TLAudio 5051, te preampovi sa zvučne Focusrite Saffire PRO 40, i miksete A&H ZED 12FX |
Ja sam nedavno trazio Ei lampu i nisam nigde uspeo da nadjem (na zalost,nisam trazio u Nisu jer mi je daleko :) ), i na kraju sam uzeo Sovtek. Za sad je super,nadam se da ce tako i ostati.
Mozes li mi javiti na PM broj telefona ili adresu prodavnice gde si kupio ili ces tek da kupis Ei ECC83? Hvala unapred. |
Jan, ima li novosti?
|
Quote:
Jos uvek ne :( na zalost! Pretrazio sam sve da nadjem EI ECC83 al ni traga njima ( a zivim u Nisu! :)). Tako da cu sad najverovatnije naruciti neku od Groove Tubes lampi, jos uvek razmisljam... |
Quote:
|
vidi sa ivanom H-om oko tog pogona EI-a , mislim da ce ti on nesto bolje reci , nesto je isao do tamo , bas oko cevi ...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:07 PM. |