![]() |
Re: Guitar rig 4
ja odlepio na SansAmp, al je fuck što je samo RTAS.. a nisam našao načina da ga inkorporiram u Steinberg :/
|
Quote:
Sve sam navikao da radim u PT, ali nikako da se okurazim da kompletno predjem sa Steinberga u PT, sve se plasim da ce mi biti malo tih 48 kanala, a kad pogledam projekte svoje, retko prebacim 48 kanala...:rolleyes: A u Steinbergu koristim Studio Devil Bass Amp kao zamenu sans ampu...Al nije mu ni prici... |
ja definitivno ne mogu da mixam u PT, ergonomski mi nikako ne odgovara za ITB. al da valjadu pojedini Rtasi, oh kako valjadu! :)
A sada već ceo tracking radim u PT pa kad ponestane kanala malko se igramo žmurke sa disableovanjem. Vidim da ću ići na bounce sansampa pa uvoženje u nuendo :/ |
Quote:
|
ma de ću da mixam tamo, da šaltam sto godina po mixeru levo desno :D ja ne počinjem mix bez da sam prethodno snimio 60ak kanala minimum, i rasporedio ih u jedno 20ak grupa sa 10ak FX kanala :da:
|
Da li je neko probao Vandal amps simulation. Meni zvuci uverljivije u odnosu na konkurenciju!
Poz! |
Quote:
|
Vandal dosta uverljivo zvuci mada nisam stig'o da okrecem dugmice samo sam se prosetao po presetima. Primetio sam da Fat Recto i jos poneki hoce ponekad da ugasi fx.
Isto tako, RealLPC me odusevio ! |
Quote:
Vrhunski amp simulator.... :) |
Ja sam Vandal probao sinoc,prosto je neverovatno da plugin koji zauzima tako malo CPU resursa toliko dobro zvuci.GR4 mi je i dalje jako neuverljiv.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:01 PM. |