![]() |
Re: Hip-Hop SoftWare
Quote:
respekt |
Hm, kakav je to program? nisam chuo za njega da bash sad "chita misli"..? kako se tachno zove taj program?
|
Quote:
btw idi chekiraj tamo promociju radova.. bachio sam album.. chekam tebe i ekipu da bacite koji komentar.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eh svasta od tebe tako ja mogu da lupam gluposti, ali kontam da je ovo ozbiljan forum, a ne kao zbrka mada ko ce ga znati..
|
Quote:
izvini :D sta da ti kazhem ... dobar je nuendo i cubase isto, mislim da nema potrebe da ga menjash, eventualno malo poradish na znanju ako ga nemash dovoljno tipa tutorijali... chak vecina ljudi i radi na tim programima, koliko ja znam... e da, koliko imash godina ti? respekt |
Kada je rec o semplovanju i uopste audio editingu, ja koristim Cool Edit Pro. Navikao sam na njega i najbrze odradim ono sto treba.
Za sve ostalo Cubase/Fruity Loops. U FL okruzenju sam od verzije 3 ili 4 i tu se osecam najopustenije kad sklapam nesto. Cubase 5 je odlican za sve. Imas veliku fleksibilnost i za semplovanje, a i midi editing je sjajan. Zaista je stvar k'o sta voli i gde se covek najbolje snalazi. Princip rada je u svakom isti, samo su nijanse u pitanju. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:40 AM. |