Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Ryan Leslie -decko u usponu !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=32300)

perun 12-01-2010 09:47 PM

Re: Ryan Leslie -decko u usponu !!

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 269086)
Nije sve ni u synth i ssl/u.Imao je jedan klip na yt gde lik pokazuje kako ti ne trebaju skupi synth da bi napravio pesmu kao addiction.Ne mogu da nadjem sad pfff :(:(

Dzaba tebi oprema ako nemas talenta i muzikalnosti kao Ryan :)

Pa, cini mi se da su za top deal muzikalnost i talenat osnova. Retko ko ko je napravio posao tamo, pa i ovde ima manjak jednog, tj. drugog... Dobro, ogradjujem se za "ovde".

A to sto neki lik pokazuje kako bez opreme moze k'o Ryan je smesna prica! Jer je Ryan ono napravio i prodao! Jedno bez drugog nema mnogo smisla, ukoliko nisi i artist, ili ti kantautor! Pun je myspace likova koji "mogu kao Ryan i ostali", ali to nije dovoljno.

Ryan je generalno 5 puta muzikalniji i od Jerkinsa i Timbalanda i Pharrella, podseca me na Raphael Saadiqua samo sa progresivnijim gruvom, ali nazalost nema client listu kao ovi, gore navedeni... Polako! Mozda ce imati. Problem je sto Cassie, pa i Rick Ross (u poslednje vreme) prodaju smesne tiraze a koncertna aktivnost im je diskutabilna. Britney, naprimer, je i dalje u samom vrhu... Tik iza U2 i njih par po inkasiranoj lovi od koncerata, bez obzira na psihoze, depresiju itd... A tu je lova i jos mnogo slicnih klijenata za njiene autore.

Poz.

ugljesa 12-01-2010 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 269092)
Pa, cini mi se da su za top deal muzikalnost i talenat osnova. Retko ko ko je napravio posao tamo, pa i ovde ima manjak jednog, tj. drugog... Dobro, ogradjujem se za "ovde".

A to sto neki lik pokazuje kako bez opreme moze k'o Ryan je smesna prica! Jer je Ryan ono napravio i prodao! Jedno bez drugog nema mnogo smisla, ukoliko nisi i artist, ili ti kantautor! Pun je myspace likova koji "mogu kao Ryan i ostali", ali to nije dovoljno.

Ryan je generalno 5 puta muzikalniji i od Jerkinsa i Timbalanda i Pharrella, podseca me na Raphael Saadiqua samo sa progresivnijim gruvom, ali nazalost nema client listu kao ovi, gore navedeni... Polako! Mozda ce imati. Problem je sto Cassie, pa i Rick Ross (u poslednje vreme) prodaju smesne tiraze a koncertna aktivnost im je diskutabilna. Britney, naprimer, je i dalje u samom vrhu... Tik iza U2 i njih par po inkasiranoj lovi od koncerata, bez obzira na psihoze, depresiju itd... A tu je lova i jos mnogo slicnih klijenata za njiene autore.

Poz.

To da si u pravu za myspace likove jesi.Postoji dosta likova koju su muzikalni,ovo ono ali prosto ne dolaze do izrazaja,nemaju prave kontakte itd.Mislim da je ajde da kazemo recept za uspeh muzikalnost+koliko toliko neke ozbiljnije opreme+na pravom mestu u pravo vreme.

Tesko ko bi uspeo da nije bilo toga posebno ovo zadnje.Primer Puff Daddy/usralo ga da je upoznao supertalentovanu osobu kao sto je B.I.G. koji nije imao ugovor ni sa jednom kucom i progurali se zajedno i jos mnostvo primera.

Slozicu se sa tobom i za to da je muzikalniji od ovih navedenih.Timbaland ima celu vojsku ljudi koja stoji iza njega,ali i bez toga nekako mi se cini da je Ryan bolji i muzikalniji.Btw dal si video ovaj klip gde uzima casu sa sicom i usnimava zvuk toga za pesmu??

http://www.youtube.com/watch?v=bd4h8...eature=related

Meni to ne bi palo ni na zadnjem mestu...

Eomsy 14-01-2010 04:40 PM

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 269093)
...Btw dal si video ovaj klip gde uzima casu sa sicom i usnimava zvuk toga za pesmu??

Meni to ne bi palo ni na zadnjem mestu...

Ma, glavno je da ima? ideju i da SE ONA SPONTANO RAZVIJA, s čim god ima? pri ruci :D. Jeben je lik, "part'n my french"

All times are GMT +1. The time now is 09:41 AM.