![]() |
Re: podrzimo domace hehehe
Quote:
|
Hvala svima :)
necu vas zaboraviti kada postanem Mister Gaga :rotfl: |
Glasao, odlična stvar, gdje se mo?e pročitati vi?e o snimanju spota?
|
Sto se tice snimanja spota zaista ne znam nista, to je snimano u engleskoj od strane izdavacke kuce. Mogu da se raspitam ako te bas zanima.
|
Quote:
I da malo opišeš, kako je uopće došlo do toga da se nađeš na toj MTV listi... |
Quote:
A kako vidim oni sada dalje licenciraju ekskluzivno redom izdavackim kucama po svetu. Kapiram da tako uzimaju najvise para i da sve te lokalne izdavacke kuce to promovisu na najbolji moguci nacin. |
Quote:
Obicno kad se radi takav deal (manji label i veci label), manji label dobije kintu od veceg labela i onda dele 50-50 sve sto prodaju drugim labelima dalje, za kompilacije, singlove itd... U danasnje vreme to su male svote, po 'iljadu - dve - tri Eura, po teritorija. (moze da bude i 500?) ali ako label ima dobro ime (kao Positiva napr.) onda se nakupi. Na pr 15 zemalja po 2 some = 30 hiljada, da podele... Onda label jos dobije pare od emitovanja na radiju i TV i malo po malo.. Mislim, sve je to i dalje malo, ali nemoze bolje danas! Fora je samo da se stalno i cesto nesto izdaje! PS - dobro je sto si rekao za spot...ovaj glavni lik mi bas ima "nasu njusku" ! he he.. |
zapljuno i ja
|
odavno se glasalo :D
evo pa vi glasajte i za mene za love parade 2010 :P nadam se da marko nema nista protiv :))) |
a kako i gde da glasam alavukche?
ne mogu se snadjem ovde |
All times are GMT +1. The time now is 05:33 PM. |