![]() |
Re: Neda Ukraden Beyonce lol hahaha
Quote:
Ti to uspoređuješ sa stranom scenom, za domaću scenu na kojoj ona nastupa (bar za sličnu glazbu u Hr), ovo je viša klasa... Plesačice su zgodne... :D |
Ajde molim vas objasnite mi po kojim kriterijumima su plesačice debele???
Ne kapiram, je l' anoreksija u modi? :D |
Nemojte sabotirati jedinu svijetlu tačku na ovom spotu, a to su ove tri lijepe djevojke :P
Ne dirajte mi plesačice, hehe. A ova Neda je neumoljiva.Nevjerovatno dokle idu ljudi s nekim stvarima ... |
Neda Ukradem - satisfaction (?kafi?kafnjak mix) 35:48 min
|
Meni je kul pesma :)
Stajling i to na stranu, i sam tekst, pevanje mi se svidja :) A ona mala u plavom jeste malo zdepasta. Volim i ja da ima, al mi je ono vec malo previse. |
sto kaze Neda: "da se nadjemo na pola puta".. a kakvih shi*ova ima, ovo je jos i dobro, nije tako extremno, kao sto moze da bude
|
Pesmu necu ni da komentarisem, necu da se nerviram... ali da neko za ove trudnjace/polovnjace kaze da su dobre ribe?!?!?! Pa ribe su ko Susan Boyle u mladosti, samo im brkovi fale... ili mozda i ne fale:rotfl:
|
He, zmaje, pregazilo te vrijeme. Danas su u modi fitnesice, a ne vise anoreksicne manekenke (one bi se ionako iznemoglo srusile poslije prvog komplikovanijeg dance okreta ;) ) :)
|
Neka me je... ako je ovo IN, srecan sam sto sam RETRO:grin:
|
Ja vas pitam zasto ovakva riba ne snima ?!
Slowstar ajde baci komentar posto si ti covek u industriji vec duze. Sto Mili ne radi nesto sa ovim ? Mislim da bi za ovaj stil muzike kod nas Perun i Nebojsa dobro odradili za ovu malu. <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HTdLDNq2Czo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HTdLDNq2Czo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> |
All times are GMT +1. The time now is 04:45 PM. |