![]() |
Re: Antress vs UAD
@silicon
he he he....zar nema i nekih drugih sprava koje su ljudi kupili i za neke neće da priznaju da rade isto ili sa maaaalim razlikama :D:D:D:wink: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Slusao sam juce kako radi Duende na pravim, skupim monitorima. Taj eq sa sa Duende je fenomenalan. Nisam imao prilike da cujem x reverb. Ali samo eq je dovoljan da bi kupio tu spravu. Isto tako sam poredio kako radi "nas" berindzer u odnosu na MCI JH 500, sigurno bi ti se Berindzer vise svideo, a i jeftiniji je 10 puta. Nema ni neke razlike izmedju Neumana i SM 57. Al' ja opet nekako bi pre radio sa ovim prvim. Sve je stvar ukusa i psihologije. Ako dovoljno jako verujes da je to isto, mozda ce i biti isto, al; za tebe. :wink: |
Quote:
|
Quote:
|
Sve više mislim da je ova audio produkcija toliko napredovala da je to nezdravo :) Pričamo o nekim detaljima i nekim tripovima...danas bre skoro sve zvuči odlično, a mi ne znamo šte ćemo sami od sebe pa ludujemo ovuda :) Stvarno mi se nekad tako čini! :) Možemo na kućnim kompjuterima da radimo što nekad nije moglo u najskupljim studijima na planeti...i sad sve nešto tražima dlaku u jajetu ili jaje u dlaci...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Bolje je slusati muziku na dobrim uredjajima, nego na slusalicama od 50 din. Ali nevredi raspravljati o ukusima. Ja sam i rekao da nas Berindzer bolje radi od MCI, uporedjivali smo. I da nema neke razlike izmedju Neumana i mikrofona od 50 evra. Ali se meni ipak vise svidja MCI + Neuman. Quote:
|
Quote:
Sa ovim se potpuno slazem :).. Ja sam za jedan veliki test, ako se slazete ... Tipa da napravimo jedan thread u kom cemo uporediti sve raspolozive comp, eq, reverbe... I da fajlove kacimo na server rumskog , kako bi stalno bili dostupni, ako se slazu modovi :) .. Takodje, mozemo i da se poigramo sa amp simulacijama i jos nekim stvarcicama, smatram da bi to bila svojevrsna skola za nas mladje :))) |
Naravno, ovde mislim samo na VST, DSP ili native, nije bitno :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:44 AM. |