![]() |
Re: za ljubitelje UAD Pultec-a.
Quote:
cika- Boki, imas li uad- ov Harrison eq? Ako imas, da li bi te mrzelo da uradis isti miks sa harrison eq? Kada sam slusao kako radi taj eq, pomislio sam- koje sranje... Sada sam malo uporedjivo u miksu kako zvuci naspram drugih. Cini mi se da sve najjasnije izlazi upravo sa Harrison eq...:banghead: |
Jos jedna od prejadnih i zaglupljujucih tema i zao mi je sto bas ja to moram da konstatujem :cry::cry: Sex lechi puno problema u produkciji... Neki bi ovde mogli ubosti nesto u zivotu. Znam da me se ne tiche i da se mesam u temu al pochecu da shamaram redom.
|
pa nije toliko, svi pricaju kako oni rade nesto sami po sebi a da nista ne cackas, eto, sad smo culi i sta , za firchild kazu isto to, samo ga ukljucis i ne ceckas nista vec nesto uradi......
ali bi to bilo drvlje i kamenje kad bih pit`o jel moze cika bockie da uradi sa istim mixom samo mesto pulteca fairchild, taman mozemo da vidimo i koja je razlika NERADENJA pulteca u odnosu na farchild pozzzzzzzzzzz |
ja bi samo da kazem nesto pored sve ove pljuvacine, nesto ne tako politicki i...:D
..a to je bravo za svirku i bravo za pulteca. prvi sledeci mix je njegov, malo sam ga nefer zapostavio keep on rolling |
Quote:
Aj videcu za fairchild... |
Quote:
|
Istekao mi je danas demo. Imam jos aktivan Demo od novog eq Trident A range, mozes poslati fajlove, pa cu uplodovati miks.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
neki PMS vlada na forumu, šta li je. Enivej, tema je super, ja sam odavno provalio da Pultec štošta nešto radi, i jako ga često koristim, ali nije ta njegova svirka meni uvek prijatna, umem nekad da ga držim na masteru i prepalim mu input pa sve postane negde jadnije. Samo oprezno sa njim, ali svakako, u pravoj meri, i u pravoj svrsi, veoma odličan alat.
|
Quote:
cekaj bratee.....jesi ti lud ili ja? jel vidis da je covek uploadovao mix gde je samo stavio pultec bez ikakvih podesavanja i cujes da se nestooo desilo.... znaciiiiii sam radi NEKIIIII posao, e sad sta radi.... to je pitanje, nisam rekao da postoji plug koji stavis i on sve namesti sam..... doduse onaj waves vocar rider je to... :) |
Quote:
E, konacno neko ko actually ima Pultec da prica o njemu! Hvala cika Arture...! |
All times are GMT +1. The time now is 12:39 AM. |