Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   za ljubitelje UAD Pultec-a. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=31805)

google 26-12-2009 06:27 PM

Re: za ljubitelje UAD Pultec-a.

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 267780)
Ne ljutim se.
Ti o babama ja o zabama...
Faza kompresija? Evo ja za 10-12 godina rada sa zvukom nisam jos cuo da iko iz branse koristi taj izraz,pa me prosvetli...

Kako nisi? Da ti ne zivis u... Srbiji? :D

cika- Boki, imas li uad- ov Harrison eq? Ako imas, da li bi te mrzelo da uradis isti miks sa harrison eq?

Kada sam slusao kako radi taj eq, pomislio sam- koje sranje... Sada sam malo uporedjivo u miksu kako zvuci naspram drugih. Cini mi se da sve najjasnije izlazi upravo sa Harrison eq...:banghead:

silicon science 26-12-2009 06:31 PM

Jos jedna od prejadnih i zaglupljujucih tema i zao mi je sto bas ja to moram da konstatujem :cry::cry: Sex lechi puno problema u produkciji... Neki bi ovde mogli ubosti nesto u zivotu. Znam da me se ne tiche i da se mesam u temu al pochecu da shamaram redom.

voomighty 27-12-2009 03:16 AM

pa nije toliko, svi pricaju kako oni rade nesto sami po sebi a da nista ne cackas, eto, sad smo culi i sta , za firchild kazu isto to, samo ga ukljucis i ne ceckas nista vec nesto uradi......

ali bi to bilo drvlje i kamenje kad bih pit`o jel moze cika bockie da uradi sa istim mixom samo mesto pulteca fairchild, taman mozemo da vidimo i koja je razlika NERADENJA pulteca u odnosu na farchild

pozzzzzzzzzzz

sub 27-12-2009 10:14 AM

ja bi samo da kazem nesto pored sve ove pljuvacine, nesto ne tako politicki i...:D

..a to je bravo za svirku i bravo za pulteca. prvi sledeci mix je njegov, malo sam ga nefer zapostavio

keep on rolling

Bockie 27-12-2009 06:14 PM

Quote:

Originally Posted by google (Post 267810)
cika- Boki, imas li uad- ov Harrison eq? Ako imas, da li bi te mrzelo da uradis isti miks sa harrison eq?

Nemam harrison... Neka neko proba ako moze...

Aj videcu za fairchild...

Bockie 27-12-2009 06:16 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 267812)
Jos jedna od prejadnih i zaglupljujucih tema i zao mi je sto bas ja to moram da konstatujem :cry::cry: Sex lechi puno problema u produkciji... Neki bi ovde mogli ubosti nesto u zivotu. Znam da me se ne tiche i da se mesam u temu al pochecu da shamaram redom.

Mislio sam da imas nesto pametno da kazes, a umesto toga se sluzis jeftinim klinackim kliseima! Ti si bar pametan lik, sta ce ti ovakve bljuvotine?

google 27-12-2009 06:35 PM

Istekao mi je danas demo. Imam jos aktivan Demo od novog eq Trident A range, mozes poslati fajlove, pa cu uplodovati miks.

Quote:

Originally Posted by voomighty (Post 267848)
pa nije toliko, svi pricaju kako oni rade nesto sami po sebi a da nista ne cackas

To je tebe neko slagao. Nije napravljen plug koji sam radi pos'o. U stvari jeste, al' nije svima dostupan.

Quote:

eto, sad smo culi i sta

Eq radi fino. A nije skup.

Quote:

za firchild kazu isto to, samo ga ukljucis i ne ceckas nista vec nesto uradi......

I to te je neko slagao.

Quote:

ali bi to bilo drvlje i kamenje kad bih pit`o jel moze cika bockie da uradi sa istim mixom samo mesto pulteca fairchild, taman mozemo da vidimo i koja je razlika NERADENJA pulteca u odnosu na farchild

Ako ne cujes razliku izmedju toga kako radi Pultec i Antares i sl. postoji jako dobar razlog sto ne cujes razliku.

Arthur 27-12-2009 06:41 PM

neki PMS vlada na forumu, šta li je. Enivej, tema je super, ja sam odavno provalio da Pultec štošta nešto radi, i jako ga često koristim, ali nije ta njegova svirka meni uvek prijatna, umem nekad da ga držim na masteru i prepalim mu input pa sve postane negde jadnije. Samo oprezno sa njim, ali svakako, u pravoj meri, i u pravoj svrsi, veoma odličan alat.

shashko 28-12-2009 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by google (Post 267892)
To je tebe neko slagao. Nije napravljen plug koji sam radi pos'o. U stvari jeste, al' nije svima dostupan.

cekaj bratee.....jesi ti lud ili ja? jel vidis da je covek uploadovao mix gde je samo stavio pultec bez ikakvih podesavanja i cujes da se nestooo desilo....

znaciiiiii sam radi NEKIIIII posao, e sad sta radi.... to je pitanje, nisam rekao da postoji plug koji stavis i on sve namesti sam..... doduse onaj waves vocar rider je to... :)

Bockie 28-12-2009 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 267893)
neki PMS vlada na forumu, ?ta li je. Enivej, tema je super, ja sam odavno provalio da Pultec ?to?ta ne?to radi, i jako ga često koristim, ali nije ta njegova svirka meni uvek prijatna, umem nekad da ga dr?im na masteru i prepalim mu input pa sve postane negde jadnije. Samo oprezno sa njim, ali svakako, u pravoj meri, i u pravoj svrsi, veoma odličan alat.

E, konacno neko ko actually ima Pultec da prica o njemu!
Hvala cika Arture...!

All times are GMT +1. The time now is 12:39 AM.