![]() |
Re: Radovi na MySpace/koliko je to pametno ?
imam i dalje :)
|
Ja sam imao koristi od majspejsa, ne da zivim od toga, ali sam imao...I preko majspejsa sam upoznao neke ljude preko kojih sam upoznao neke druge ljude, pa preko njih trece ljude...
|
Quote:
Sa Pro Tools M-Powered (ili nekim bundled Cubase-om sto dobijas uz neku kartu) i njegovim plaginovima i wrapovanim nekim free VST plaginovima (Bootsy, koji su fantasticni, njihov EQ sabija i density kompresor je mastan ko burek), bih mogao da uradim isto ono sto radim sa cim stignem... E sad kad dodje do instrumentala, i tu bi jedan soundbank ala Hypersonics (da ga kupim) i brda free syntova vrsila posao... Tako da stvarno verujem da softver ne svira/miksa umesto nas, i da se nista bitno ne bi promenilo i da proveravaju... |
Quote:
jea ! |
Mislim da odlično razumete ?ta sam napisao, i na kraju krajeva nikoga nisam lično prozvao. Čini mi se samo da se većina pona?a kao da ima dilemu da li kada neko ukrade parice i sazida recimo bolnicu treba li mu suditi ili ne. Na ?alost nema tu olak?avajućih okolnosti. Ne mislim da će se bilo ?ta od trenutnog stanja stvari popraviti i u glavama promeniti ali bar da se prizna kako stoje stvari i da ljudi budu dosledniji kada kreiraju stavove po pitanjime za?tite autorskih prava.
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Ma opu?teno, nikog ne napadam pa da sad treba da se brani.
|
"I tried with Pro Tools and I couldn't get the big booom, you know, the big sound, I couldn't get the boom" The marvelous Tad Donley
:D |
Carina od lika :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:15 AM. |