![]() |
Re: Besplatna simulacija gitarskih kabineta
Quote:
|
Ma ne ka?em da je to ?to radi? sranje, niti bih hteo da omalova?im tvoje prčkanje i istra?ivanje, nego kontam da te interesuje prvenstveno da dobije? neki rezultat a mislim da je to sa impulsima ono ?to si u stvari i hteo? Nisam pametniji, daleko bilo, niti bilo ko od nas, nego ni meni nije bilo odmah jasno ?ta hoće? da ka?e?, valjda podrazumevam da svi znaju za impulse i da ih koriste, pa...
Sve najbolje! |
Daleko od toga da sam se ja ne?to uvredio ili slično. Inače, ja sam rekao da je sranje, naspram IR. Nije nam valjda te?ko priznati da smo bili pogre?ili? :D Pretpostavljam i ja da je to ?to misli?/mislio da svi znaju za IR dovelo do konfuzije. Jo? jednom, hvala puno i ozbiljno mislim kad ka?em da si mi oči otvorio (vremenom će se dru?tvo ovde valjda navići da nisam ba? fin sa izra?avanjem, a nadam se da nikog ne vređam - bar se trudim). U svakom slučaju, ako nađem ne?to da radi dobar posao na ovom OS-u, javljam se (jo? jednom napominjem, ovo je hobi, audio na linux-u je ono ?to najvi?e kaska za nekim drugim sistemima i to mi je odavno jasno).
|
All times are GMT +1. The time now is 01:44 PM. |