Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Reason Refill Pianos (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=31387)

Inovative_kg 16-12-2009 06:17 PM

Re: Reason Refill Pianos

Pa ocigledno cu morati, jer nigde ne mogu da nadjem varijantu za kontakt :) .. Aj sada mi samo objasnite osnove rewire-inga posto nikada nisam koristio :))

balthazaar 16-12-2009 06:38 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 266578)
Pa ocigledno cu morati, jer nigde ne mogu da nadjem varijantu za kontakt :) .. Aj sada mi samo objasnite osnove rewire-inga posto nikada nisam koristio :))

pa reko sam ti gdje da ga nađeš!?:shock::confused:

posalo sam ti visitor message!

serbianzoro 16-12-2009 06:51 PM

Pretpostavljam da koristis cubase,nuendo... Instaliras reason i refill naravno.
Pokrenes cubase,odes u devices i tu ces imati reason ili reason rewire izaberes.Pokreni reason,a u cubase-u otvori midi kanal.Na in-u ti je master keyboard(pretpostavljam) na out-u izaberi kanal na kome ti je klavir u reason-u (reason ch-1 ili tako nesto,naci ces).E jedino sto ces morati da podesis u reasonu je midi ulaz koji treba da radi samo kada oznacis kanal u cubase-u,ali nije tesko,podesi da reason ne vidi master klavijaturu i trebalo bi da radi.

U principu u toj varijanti se reason ponasa kao eksterni hardver uredjaj samo sto ga ne povezujes midi kablom vec rewire funkcijom i naravno paralelno moras da sejvujes projekte jer mu cubase ne govori sta da sacuva i svaki put da podizes naravno sam,cubase ga nece pozvati.

Recicu ti ja gde mozes da nadjes reason pianos za kontakt,ali veruj mi nema veze sa originalom ni izbliza,gubis vreme,ne da ne moze da prodje nego je katastrofa.

Inovative_kg 16-12-2009 08:42 PM

@ Balti

Jesi Balti, ali nisam mogao da ga nadjem :))).. Hvala za ovo, al' mislim da cu ipak da se okrenem instaliranju Reason-a :))

Inovative_kg 19-12-2009 07:55 AM

Koji Reason da nabavim i koje refills :) ?

balthazaar 19-12-2009 02:33 PM

pa najbolje je poslednji reason...tj 4....a ovo se kontreno baš zove reason pianos, ja mislim....inače ja od refila imam tritonove i motifove romove i patcheve....mislim da ima i fantom...fino je imati boje sa ovih sintova pri ruci :)

Inovative_kg 21-12-2009 04:36 PM

Koliko su ti refilli blizu pravim sintovima :) ?

Eomsy 21-12-2009 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 266968)
Koji Reason da nabavim i koje refills :) ?

Definitivno nabavi 4-ku, a kaj se refill-ova tiče, toga ima fakat more ... s obzirom kaj te interesira ... :wink:

kravadinka 23-12-2009 12:06 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 267290)
Koliko su ti refilli blizu pravim sintovima :) ?

Nisu blizu, ali uvek mozes da se utripujes...

balthazaar 23-12-2009 06:51 PM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 267537)
Nisu blizu, ali uvek mozes da se utripujes...

Blizu kojim nisu? Jesi li slušao sve pomenute refile i sve pomenute sintove i upređivao!?

All times are GMT +1. The time now is 06:31 PM.