![]() |
Re: Dilema
Ali covek zeli i sempler :wink: Tako da Nord u toj kombinaciji ispada, mada je vrlo, vrlo jak va sint... Deff razmisli o Waldorf Blofeldu, ima sve sto si nabrojao da ti treba... Sempovi se vrlo lako mapiraju, "relativno brzo ucitavaju (full 64 mb za nesto manje od pola sata), sto i nije puno vremena kad na kraju vidis sta sve tu od semplova moze da stane.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Blofeld destop + sample apgrejd + dobar midi kontroler-800 evrosa i imas kotrolu nad preko 20 parametara u rill tajmu. :grin::grin: E sad, ako hoces kvaliteeetnu dirku platis malo vise za dobar midi kontroler i na konju si. Plus je jako zgodan za noshenje, stane zajedno sa lap topom u torbu (Blofeld desktop):):wink: |
Quote:
ako negdje ima Nord Wave za milju, odma mi javite.. da ga preprodam :D Quote:
meni osobno, taj sampler u Wave ima zaista očajan zvuk, preoštar i hladan. bole uši.. blofeldov sampling mi je cak nesto bolji. zasad kako stvari stoje, i jedni i drugi (waldorf i clavia) bolje rade kao sintesajzeri za što su prvotno i namjenjeni, ovo je vise onako zgodan dodatak za kombinirat sintezu i sampleove. ali ako hoćes baš pošteni sampling u hardveru, sa toplim zvukom, onda treba uzet stari sampler (roland S ili emu eos), jer se danas prodaju za smjesno male pare. a zvuče fenomenalno. ostalo potrosi na posteni sintesajzer. |
All times are GMT +1. The time now is 10:16 PM. |