![]() |
Re: Soundless - Nocas sam sam (ft Bane MVP)
Quote:
Quote:
josh chekam vracha da vidim shta ce sada da nadje u pesmi, kad je vi nahvaliste aj dajte kritika josh... |
Vrach che reci da nemas milion hitova, sho je ruku na srce istina :D
|
imam 4/5.. mada nisu ni prishli bilbordu.. al i to je neshto :)
a shta kazesh ti? :) |
ja kazhem da je meni stvar do jaja, preslusao sam je 5-6 puta, hocu rechi kako par rechi moze da ti sjebe celu koncepciju - tekst je dosta mudar - i ja hocu korekciju
|
kad vech pominjemo Vracha, vajb pesme dosta vuche na KID KUDI Day & Nite shto je pozitivno maksimalno
|
Quote:
mada ovaj je bash napisan nabrzaka.. kao shto se moze primetiti iz nekih narodnjachkih trenutaka kao npr "shankeru" recheno kao mile kitic u istoimenoj pesmi, aca lukas "pao sam na dno".. itd.. bash mi je toplo oko srca :) bez zezanja Quote:
mada opet, ni ova stvar (nasha) me ne radi kao ostale.. al opet probao sam da povezem komercijalu sa nashim old school fazonom.. hvala na pohvalama josh jednom :) poz |
Quote:
Quote:
pesma ima dushu bas kao i kid kudi provali ovaj karaoke liriks i svatices psihicki sve na sta mislim http://www.youtube.com/watch?v=SZ2sG4xWl8Y |
Quote:
uglavnom ishao je ovako: skapirao sam da ti se zbog teksta dja, imam jedan scenario koji ce nadam se uskoro biti gotov sa prichom koja ce tebe sigurno dirnuti :) meshanac kidkudia i ovog nasheg... :) inache nisam chuo tu sa ciganskim vajbom :) to bih voleo da chujem... poz |
ajte ljudi josh malo pa nestalo.. :)
|
pa ajde postuj nesto novo, svaki dan novi dan :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:07 AM. |